Költségátlagolós vásárlással a BTC hozama idén 49%

-

Idei évre 49%-os hasznod lenne, ha a bitcoinodat heti bontásban vásároltad volna meg. Ez szép eredmény, és bizonyíték, hogy érdemes elosztani a bevásárlásokat, valamint, hogy a befektetés nem feltétlenül a tőzsdézők elfoglaltsága.
A költségátlagolós, vagy az egyszer nagy tételes vásárlás a jobb döntés? Ha egy alkalommal veszel bitcoint, sok múlik az időzítésen.

Mindazonáltal, a bevásárlást szétosztva egy hosszabb időtartamra, jó megtérülést eredményezhet a befektetőknek.
A kriptós körökben jól ismert Anthony Pompliano Twitteren osztotta meg követőivel a kimutatását, amely szerint, ha idén minden egyes héten vásároltál volna adott összegért BTC-t, a befektetésed most éppen 49%-os pluszban lenne.


Amellett, hogy a 2018-as piac lényegesen gyengébb volt az ideinél, a költségátlagolós vásárlás esetében most akkor is 27% pluszban lennél, ha pedig egészen 2017 elejére visszamegyünk, onnantól számolva a még meggyőzőbb 156%-ot kapjuk.


Ezek kétségtelenül meggyőző számok, és megmutatják, hogy a bitcoin erőssége hosszú távú befektetésként látszik igazán. Figyelembe véve az aktuális piaci turbulenciákat és a hirtelen pánikokat, fontos, hogy ezt a hosszú távú perspektívát észben tartsuk. Az átlagolós bevásárlás akkor is működik, ha a ’18-ashoz hasonló durva, medvés időszakot élünk át.
Ha mindezt átgondoljuk, nem riaszthat el minket a hatalmas volatilitás, és nem érezhetjük úgy, hogy azonnal el kell adnunk a coinjainkat.
A hosszú távú berendezkedés biztosítja a tartós emelkedést, a jövőre esedékes blokkjutalom-felezés pedig különösen biztató lehetőségeket tartogat.
Szóval, ha nem vagy biztos abban, hogy mikor kellene beszállnod a buliba, egyszerűen oszd szét a vásárlásod. Ezzel a módszerrel nem fogsz stresszelni a napi árfolyam-mozgásokon.

Olvastad már? A kriptókat a csomópontok alapján kellene rangsorolni, nem a kapitalizáció alapján

Ez a stratégia azért is hasznos – a hosszú távú profitlehetőség mellett –, mert segít nyugodtnak maradni az előrejelezhetetlen piac káoszában is.
Forrás: beincrypto.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!