Kihagytad a Solana felemelkedését? A legjobb tippek, amelyek még magasabbra emelkedhetnek

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac egy hatalmas bikafutás szélén áll, az altcoin szezon már a küszöbön van. A jelenlegi nyugalom a piacon azt sugallja, hogy egy nagy fellendülés van kilátásban.

Az altcoinok továbbra is alulértékeltek, a tökéletes alkalomra várva, hogy az egekbe szökjenek.

Bár a Solana már jelentős emelkedésen ment keresztül, vannak más rejtett gyöngyszemek is, amelyek még nagyobb növekedésre állnak készen.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana rallyjáról lemaradt befektetők a következő nagy lehetőséget keresik. Ebben a cikkben bemutatjuk a Solana túlszárnyalására és figyelemre méltó hozamra esélyes részvényeket.

Kész vagy felfedezni azokat az érméket, amelyek rendkívüli nyereséget hozhatnak?

Merüljünk el, hogy felfedezze azokat a befektetési lehetőségeket, amelyek a kriptovilág következő nagy nyertesévé tehetnek.

A BlastUP utolsó lehetőséget kínál a $BLASTUP megszerzésére a TGE előtt

A BlastUP az indulása óta eltelt alig több mint 3 hónap alatt máris megerősítette kulcsfontosságú szerepét a Blast ökoszisztémában, és úttörő launchpadként szolgál a kripto startupok számára.

Az előértékesítés során fenomenális 8 millió dollárt gyűjtött össze, és közel 20.000 $BLASTUP-tulajdonosból álló virágzó közösséget alakított ki.

A BlastUP a növekedés felgyorsítására irányuló céljának megfelelően már 4 sikeres Initial DEX Offerings (IDO) indított, segítve az új projekteket abban, hogy erős alapot teremtsenek a csillagszerű induláshoz.

A BlastUP jelenleg a 2024. július 24-re tervezett tokengenerálási eseményre készül.

A BlastUP tokenek (BLASTUP), amelyeket az előértékesítés során fillérekért adtak el, a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dolláron lesznek árazva.

Az utolsó esély a BLASTUP tokenek legjobb áron történő megvásárlására!

A BLASTUP tokent az előértékesítési áron most csak úgy szerezheted meg, ha megvásárolod a Blastbox V2-t.

Ez egy olyan loot box, amely bizonyos mennyiségű $BLASTUP-ot és Booster Pontokat tartalmaz, speciális tokeneket, amelyeket a legaktívabb közösségi tagok jutalmazására használnak.

Aki megveszi a Blastbox V2-t, az egy kincsesládát kap, amely számos kiváltsághoz ad hozzáférést.

A Blastbox V2 tulajdonosai:

  • Hozzáférhetnek a launchpad IDO-khoz és exkluzív jutalmakhoz juthatnak.
  • Részt vehetnek a airdropokban, és ingyen tokeneket és NFT-ket kaphatnak.
  • Magasabb kamatot kapnak a $BLASTUP stakingen keresztül.

Lényeges, hogy a Blastbox V2 készlet 9999 darabra van korlátozva. A szűkös elérhetőség gyorsan felpörgetheti a keresletet, ezért bölcs dolog sietni és megvenni ezeket a ritka loot boxokat, amíg lehet.

Vásárolj Blastbox V2-t, amíg lehet

APT: Az altcoin szezon feltörekvő csillaga

Az APT egy új kriptopénz, amely mostanában sokak figyelmét felkeltette.

Egy egyedülálló technológiára épül, célja, hogy gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat biztosítson az olyan népszerű érmékhez képest, mint a Bitcoin és az Ethereum.

A jelenlegi piac az altcoinok felé mozdul el, az APT ígéretesnek tűnik, mivel innovatív funkciókat és erős közösségi támogatást kínál.

A növekvő elfogadottsága és a szilárd technológia vonzóvá teszi a kriptovilág következő nagy dobását kereső befektetők számára.

A Wormhole (W) az egekbe szökik az új altcoin szezonban

A W egy feltörekvő csillag a kriptovilágban, amely magával ragadja a figyelmet. Az altcoin gyors, biztonságos tranzakciókat és innovatív funkciókat hoz.

Erős fejlesztőcsapatával és növekvő közösségi támogatásával a W ígéretesnek tűnik.

Analitikusok hatalmas potenciált látnak benne, ahogy a piac egy új, bullish fázisba lép.

Egyedülálló technológiáját és növekvő elfogadottságát tekintve a W nagyon vonzónak tűnik. A befektetők számára izgalmas lehet most beszállni.

ONDO érme: Az izgalmas altcoin-szezonban ígéretes növekedés

Az ONDO egy új szereplő a kriptovilágban, nagy potenciállal. Ez a coin decentralizált pénzügyi megoldások nyújtására összpontosít, egyszerűbbé és elérhetőbbé téve a pénzügyeket.

Ahogy belépünk az altcoin szezonba, az ONDO értéke emelkedhet, mivel egyre többen érdeklődnek az egyedülálló technológia iránt.

Az elkötelezett csapattal és a szilárd jövőbeli tervekkel az ONDO nagyon vonzónak tűnik a mai piacon.

Az ONDO-ba való befektetés most okos lépés lehet a jövőbeli nyereségek érdekében.

ZK coin: A következő nagy dolog a kriptobizniszben?

A ZK Coin hullámokat vet a kriptovilágban a csúcstechnológiájával. Ez az érme zero-knowledge proofot használ, ami gyors és biztonságos tranzakciókat biztosít.

Az altcoinok iránti növekvő érdeklődés és a bullish piac miatt a ZK Coin ígéretes befektetésként tűnik ki.

A technológiája könnyedén kezeli a nagy tranzakciókat, így tökéletes a decentralizált pénzügyek jövőjéhez.

A befektetők a ZK Coin-t a jelenlegi piaci ciklus egyik legjobb kilátásaként szemlélik. Ez lehet a következő nagy gyöngyszem a kriptoportfóliójában.

Következtetés

Az APT, a W, az ONDO és a ZK mindegyike rendelkezik potenciállal, de ez talán lassabban bontakozik ki.

A BLASTUP emelkedik ki a legnagyobb rövid távú potenciállal az egyedi koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt.

A projekt meggyőző lehetőséget kínál azok számára, akik a jelenlegi bikafutásból szeretnének tőkét kovácsolni.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

A BlastUP idén nyáron átlépheti az 1 dolláros határt? A befektetők óvatosak a NOT, RNDR és a NEAR tekintetében

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, várva a következő bikafutást. Az altcoinok jó belépési pontokat kínálnak, a nagyobb kitörésre való felkészültség jeleit mutatják. Közülük néhány token, mint a NOT,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!