Ketyeg az óra: Kevesebb, mint 103 nap van hátra a Bitcoin felezésig

-


Vendégbejegyzés


Villámgyorsan közeledik a Bitcoin 2024-es felezése, amely egy kiemelt mérföldkő lesz a kriptopénz történetében.

Már csak (körülbelül) 103 nap van hátra a BTC felezés nagy napjáig, és az esemény nem csak a kriptó rajongóit érdekli, a globális befektetők figyelmét is leköti.  

A tervek szerint ez a történés a 840.000-es blokk megalkotása után következik be. Ekkor a blokkjutalmak a felére csökkennek, azaz blokkonként véve a mostani 6,25 BTC-ről 3,125-re redukálódnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felezés, azaz más kifejezéssel élve a jutalmak csökkentése arra szolgál, hogy ellenőrzés alatt maradjon a Bitcoin kínálata, és biztosítsa a token szűkösségét.

Ugyan a Bitcoin-blokkok bányászatának változó sebessége miatt a Bitcoin felezés pontos időpontja nem ismert, az előrejelzések április végére, illetve május elejére datálják azt. 

Egy biztos: ez az esemény nagy hatással lesz a Bitcoin-ökoszisztéma egészére, azaz a bányászokra, és a befektetőkre is.

bitcoin

Forrás: CoinWarz

Így hat majd a felezés a Bitcoin árfolyamára

Vessünk egy pillantást a befektetői oldalra is! A történelmi adatok azt mutatják, hogy a BTC felezése sok esetben nagy áremelkedést váltott ki.

Természetesen azt nem állíthatjuk biztosra, hogy 2024-ben is hasonlóképp alakul majd a történet, de az már most szilárd tény, hogy a kriptoszakértők szerint mind a Bitcoin árfolyama, mind az egész kriptopénzpiac fellendül majd. 

A rendelkezésünkre álló adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin rendszerint már a felezés előtti hónapokban reagál a várt eseményre, és jellemzően november és december hónapokban nagy árfolyam-emelkedést produkál.

Ez egy ismétlődő mintának tűnik, és megmagyarázhatja a BTC nemrégi árrobbanását. Az elmúlt havi adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin árfolyama 4,50 %-kal emelkedett. 

Mégis mit jelent a Bitcoin felezés a bányászok számára?

A közelgő Bitcoin felezési esemény arra készteti majd a bányászokat, hogy alkalmazkodóképesebbek legyenek, és törekedjenek a hatékonyabbá válásra.

Ennek folyományaként a kevésbé nyereséges bányászok két dolgot tehetnek: vagy hatékonyabbá teszik a működésüket, vagy más, újabb technológiákat kutatnak fel.

Ezekre a kihívásokra adnak választ a gombamód megszaporodó Bitcoin-bányászati derivatívák.

Közéjük tartozik a Bitcoin Minetrix új projektje, mely innovatív megoldásként felkínálja, hogy a bányászok mindenféle bányászberendezés nélkül is csatlakozhassanak a Bitcoin-bányászathoz. Nincs több drága költség!

Az ökoszisztéma ICO-ja már több mint 7,5 millió dollárt gyűjtött össze, és a befektetők egyértelműen egy izgalmas lehetőséget látnak benne.

Szerencsések is, hiszen úgy vehetnek részt a Bitcoin-bányászat jövőjében, hogy közben kihasználják a BTCMTX natív érme hihetetlenül alacsony árát is.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

A Bitcoin Minetrix-szal bárki bányászhat Bitcoint, a megoldás a decentralizált felhőbányászatban rejlik

A Bitcoin-bányászat az idők folyamán évről évre átalakult, és egy világszerte jelenlévő, virágzó iparággá fejlődött.

A Market Reports World tanulmánya szerint a globális bányászati iparág a 2023-as 1364,8 millió USD-ről 2029-re 2498 millió USD-re fog nőni.

Viszont vannak akadályok, amelyekkel bizony számolni kell. Az egyik ilyen a bányászat hardver, technikai szakértelem, és energiafogyasztást igénye, amely elég megterhelő a piac egyes szereplői számára.

A kemény követelmények nyomán – amelyeket csak a magánszemélyek és intézmények bizonyos csoportja tud teljesíteni – egy kifejezetten centralizált iparág jött létre.

A Bitcoin Minetrix-szal azonban bárki kiveheti a listájáról ezt a problémát, hiszen a projekt egy maximálisan decentralizált, felhőalapú bányászati platform bevezetéséről szól.

A platform hozzáférést ad a felhasználók számára a Bitcoin bányászatához szükséges erőforrásokhoz, és eltörli a belépés szigorú technikai akadályait is.

Eljött tehát az idő, hogy mindenféle drága és költséges hardver, vagy technikai szakértelem nélkül, akár otthonról bányásszunk BTC-t, hiszen a művelethez most már csak egy személyi számítógép vagy egy mobileszköz szükséges.

Álljon hát itt a Bitcoin Minetrix néhány előnye:

  • Hozzáférhető: Felejtsd el a költséges bányászati eszközökbe való befektetést. 
  • Egyszerű használni: Felhasználóbarát, mindenki számára hozzáférhető felülete van.
  • Kényelmes: Bárhonnan, és bármikor bányászhatsz BTC-t.
  • Biztonságos: Nem kell féltened a pénzeszközeidet.
  • Átlátható: Tekintsd meg a bányászati tevékenységedet és a megszerzett jutalmakat valós időben.
  • Skálázható: Kezdd kicsiben, és terjeszkedj akkor, amikor elérkezettnek látod rá az időt.

A Stake-to-Mine modell újragondolja a Bitcoin-bányászatot

A Bitcoin Minetrix új koncepciója egyesíti a lekötést és a Bitcoin-bányászatot. Mit is értünk ezalatt? Azt, hogy az a felhasználó, aki stakeli a BTCMTX tokenjét, bányászati krediteket is szerezhet vele.

Ezekkel a kreditekkel aztán nagyszerűen lehet boldogulni: elégetve őket  felhőbányászati teljesítmény szerezhető, mellyel már mindenféle felesleges kiadás nélkül is megoldható a BTC bányászat.

A rendszer abszolút biztonságos, hiszen a bányászati kreditek nem átruházhatók, tehát a lopásoknak és a hackeléseknek nyoma sincs.

A bányászati tevékenység is ellenőrizhető, hiszen a decentralizáltság, és az átláthatóság biztosított.

Duplázd meg jutalmaidat a Bitcoin Minetrix-szel

A Bitcoin Minetrix a Bitcoin-bányászat lehetőségét kiegészíti az éves százalékos hozammal, mely cikkünk írásakor 86%.

Jelenleg a teljes tokenkészletből 486,282,225 BTCMTX token van lekötve. Erősítsd meg a kriptohozamodat!

A $BTCMTX lehet a következő 100x-os érme?

A $BTCMTX ICO-ja még most is tart, és jelenleg egy token ára 0,0126 dollárra rúg.

Ahhoz, hogy elérhesse értékének százszorosát, valamivel 1 dollár fölé kell emelkednie.

Ehhez bizonyára idő kell, de van remény, hiszen eddig a Bitcoin-ihletésű projektek rendszerint nagy nyereséget tapasztaltak. Vegyük példaként a BTC20 tokent, mely az indulása után ötszörösére duzzadt. 

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Így vásárolj BTCMTX tokent!

A Bitcoin Minetrix natív tokenjének megvásárlása nagyon egyszerű:

  1. Először is keresd fel a projekt hivatalos honlapját!
  2. Csatlakoztasd a kriptotárcád: Mi a MetaMask vagy a Trust Wallet tárcákat ajánljuk a figyelmedbe.
  3. Vásárolj BTCMTX tokeneket: Választhatsz az ETH, BNB, USDT vagy a bankkártyás fizetési lehetőségek közül.
  4. Miután vásároltál, a tokenjeid rögtön feltöltődnek, és azonnal hozzáférhetsz a Bitcoin-bányászathoz.

Mindent összevetve a Bitcoin Minetrix egy ígéretes projekt, főleg annak tükrében, hogy a Bitcoin felezési eseménye után megnő majd az igény az energiahatékony Bitcoin-bányászati alternatívák iránt.

Egyedi Stake-to-Mine mechanizmusa és sikeres ICO-ja már most felhívta a kripto rajongók figyelmét, akik kifejezetten szeretnének csatlakozni a Bitcoin-bányászat jövőjéhez.

Vásárolj te is BTCMTX-et és kezdd el a Bitcoin bányászatot még ma!

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!