Jelentős növekedés előtt állhat ez az 5 kriptopénz februárban

-

Komoly növekedési potenciállal rendelkező kriptopénzeket keresel? A kriptopénzipar újra bullish trendbe került.

Ebben a cikkben olyan coinokról lesz szó, mint a BNB, a Dogecoin és a Cardano, amelyek a jövőben robbanásszerűen növekedhetnek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Akik elég régóta vannak az ágazatban, tudják, hogy a többszörös növekedési potenciállal rendelkező kriptopénzeket csak úgy lehet kiszúrni, ha alaposan utánajárunk a dolgoknak.

5 kriptovaluta, amelyben komoly növekedési potenciál van

Jelenleg több mint 20.000 kriptovaluta érhető el a piacon, ami egy kezdő számára nyomasztó lehet a befektetési döntés szempontjából.

Ezért bemutatunk egy listát a top 5 kriptovalutáról, amelyek akár megtöbbszörözhetik értéküket 2023 februárjában:

BNB

A Binance coin (BNB) az egyik legjobb választásnak számít, ha a bitcointól vagy az ethereumtól eltérő kriptopénzbe szeretnénk befektetni.

Jelenleg 311,23 dolláron árfolyammal rendelkezik, és a grafikonja is bullish jeleket mutat.

Hogy erre az előnyre építkezzenek, a befektetők mindent megtesznek, hogy az árfolyamot 318 dollár fölé mozdítsák és ott is tartsák.

Ha sikerrel járnak, a BNB coin masszív emelkedésnek lehet tanúja a következő hónapban.

BNB
Forrás: TradingView

Dogecoin

Miután az elmúlt napokban 0,08 dollár körül mozgott, a Dogecoin végre átlépte a 0,09 dolláros határt.

Ha az árfolyam a jelenlegi értékek fölé emelkedik, akkor megnő a valószínűsége egy ralinak a következő ellenállásig, a 0,11 dollárig.

Az coin iránti megnövekedett kereslet miatt 2023 februárjában a 100-szoros növekedési potenciállal rendelkező top kriptovaluták közé tartozik.

doge
Forrás: TradingView

Cardano

A Cardano az egyik legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, és jelenleg 0,3914 dollárt ér.

A 24 órás kereskedési volumene 411.729.013 dollár, mivel a bikák ismét megpróbálják az árfolyamot a felső ellenállás fölé tolni.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ha minden a tervük szerint alakul, az ADA árfolyama akár 0,44 dollárig is felszökhet.

ada
Forrás: TradingView

Avalanche

Az Avalanche egykor a piaci tőkeérték alapján a tíz legjobb között volt, és a jelenlegi 20,65 dolláros árfolyamával és 852.078.267 dolláros 24 órás kereskedési volumenével készen állhat arra, hogy megismételje a történelmét.

Ha az árfolyam az ellenállási vonal fölé kerül, az AVAX 22 dollárig, majd azt követően 24 dollárig ralizhat.

avax
Forrás: TradingView

Polygon

A jelentős növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták top 5 listájának utolsó helyezettje 2023 februárjában a Polygon (MATIC).

Az érme az elmúlt 30 napban az egekbe szökött (0,75 dollárról 1,14 dollárra).

A Polygon befektetői folyamatosan növelik a lendületet, hogy szabaddá tegyék az utat egy esetleges rali számára 1,30 dollárig.

matic
Forrás: TradingView

Ha a coinnak sikerül áttörnie az akadályok láncolatát, akkor a rali akár 1,50 dollárig is felszökhet.

Olvastad már? 20%-os „kilövés” a Polygon (MATIC) grafikonján

Forrás: coingape.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!