A régió legszínvonalasabb kriptokonferenciája kerül megrendezésre február 20-án, Isztambulban, a terület legnevesebb nemzetközi képviselőivel.

Az Isztambuli Blokkláncgazdaság Csúcstalálkozóra Törökországból, Európából, a Közel-Keletről és Közép-Ázsiából érkeznek előadók: blokklánccal és kriptopénzekkel ügyködő befektetők, mérnökök és szakértők.

Tom LEE, a Wall Street elemzője; Tim DRAPER, milliárdos befektető; Szergej Popov, az IOTA társalapítója; Cal EVANS, Málta blokklánc-szaktanácsadója; Ilyas Vali, a SpaceX Hyperloop programjának kutatója; valamint Vit JEDLIČKA, Liberland elnöke mind-mind képviseltetik magukat a fő előadók listáján.

A konferencia résztvevőinek lehetőségük nyílik a terület legjobb szakértőinek meghallgatására. A téma pedig mi más lenne, mint a 21. század legnagyobb technológiai és pénzügyi forradalma.

43 ország 5.000 állampolgára vesz részt a konferencián, több mint 10.000-en pedig élőben követik majd. A befektetőknek, vállalkozóknak és szakértőknek lehetőségük nyílik arra, hogy együtt beszéljék ki a jelenlegi kriptopiacot, valamint a blokklánc-technológia jövőjét.

A KONFERENCIA FŐ TÉMÁI
  • A kriptofizetések jövője: Miért buknak el a jelenlegi banki megoldások?
  • Panelbeszélgetés: Vajon békét kötnek az országok a kriptopénzekkel és a blokklánccal, vagy tovább küzdenek ellenük?
  • Az emberi értékek újradefiniálása: Az individualizált gazdaság új korszaka
  • Emberek vs. hatalom: Távolodás a központosítástól
  • Bitcoin és más kriptopénzek: Melyek a befektetők következő lépései?
  • A gazdasági válságok megértése: Blokkláncalapú gazdasági rendszer

“Blockchain Economy Istanbul Summit”
Helyszín: Haliç Congress Center, İstanbul
Dátum: 2019. február 20.
Weboldal: https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/