A piac összeomlása ellenére egyre szaporodnak az amerikai bitcoinautomaták

-

A Lux cég gépeivel a Chicagóban található bitcoinautomaták száma lassan eléri a százat.

Olvastad már? Jan Van Eck szerint a bitcoinbefektetők az aranyra is mennek

Az Egyesült Államok ötödik legnépesebb városa egy igazi forró pont a bitcoin térképén. Olyan jelentős tőzsdék is kínálnak már nem fizikailag teljesített BTC-alapú határidős ügyleteket, mint a CME Group és Cboe Global Markets.
A San Franciscó-i székhelyű Coinbase is a közelmúltban nyitott irodát Chicagóban, ezen felül még számos kriptopénzekre alapozó startupnak is otthont ad a város.

A bitcoin testvéri szeretete

Philadelphiában is közel 100 bitcoinautomata üzemel már, ezek közül számos olyan neves helyeken található, mint a Rittenhouse Square, South Philly és Queen Village – mondta Sean Keefe, a philadelphiai Straight Up Capital menedzsere.

Keefe a KYW NewsRadio 1060-nak elmondta, hogy arra számít, egyre több vállalkozás fogad majd el bitcoint, ha egyre gyakoribbak lesznek a bitcoinautomaták.

Ismerd meg a Coinstart

A Coinstar elindította új szolgáltatását, mellyel a felhasználók bitcoint vásárolhatnak egyre növekedő aprópénzgyűjteményükből. Nagyon sokan örömmel fogadták a hírt, azóta azonban kiderült, hogy részletes ügyfélazonosítási ellenőrzés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez.
Összességében a bitcoinautomatákkal foglalkozó cégek sikerei és a Coinstar új szolgáltatása mindenképp jó hírnek számítanak a kriptopénzek számára.

Az Egyesült Államokban nagyjából 3.000 automata található – több mint bármely másik országban. Mindez a több mint egy éve tartó medve piac ellenére. Ez a szám jelentősen több, mint bármely más országban.
Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!