Indulhat a BTC-rali, ha a minden jól megy

-

A BTC kereskedők a 200 hetes mozgóátlagot figyelik, mivel ez az indikátor eddig megbízhatóan jelezte a bikák megindulását, és most úgy néz ki, hogy ismét eljött az idő.

Cole Garner, a kereskedők körében ismert elemző a hétvégén osztotta meg a követőivel, hogy a BTC, és a szélesebb értelemben vett kriptopiac is hegymenetnek fordulhat a következő hónapban.

Az árfolyamon ennek most éppen nem sok jelét láthatjuk, stagnálás van, de akik messzebbre tekintenek, azok szerint ez a felezési ciklus sem fog különbözni a többitől.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Garner szerint a bálnák akkumulációja minden rali esetén nagy szerepet játszott, most pedig ugyanezt lehet megfigyelni, ezért indokolt az optimizmus.

Garner a Jarvis Labs elemzőinek a jelentésére is kitér, amelyben a szerzők felfedték, hogy hónapok óta tartó vásárlási lázat lehet látni a bálnák körében.

Ez a viselkedés ráadásul nem csak a nagypályások, hanem a kisebb befektetők körében is egyre elterjedtebb, az ő esetükben is megfigyelhető a készlet folyamatos növelése.

Egy másik elemző, a Twitteren a CryptoCon néven ismert felhasználó úgy véli, a bálnák az eddigi ciklusok alatt megmutatták, hogy kötélből vannak az idegeik.

„A bálnák és a kisbefektetők aránya jelenleg emelkedik. Ez azt jelenti, hogy akik a mostani időszakban, 22-ben és 23-ban eladnak, azok a kicsik, a bálnák tartják a coinjaikat. Mikor pedig ez történik, az nagy hatással van az árra. A legutóbbi medvepiacon a lakossági vásárlók eladtak, a bálnák viszont meg se rezzentek. Hátszelünk van az emelkedéshez. Hatalmas hátszelünk.”

A 200 hetes mozgóátlag

Garner szerint további bizakodásra ad okot az is, hogy a stablecoinok mennyisége nagymértékben megnőtt a piacon.

Ez a jelenség minden nagy BTC-rali előtt megfigyelhető volt, a legtöbb esetben a Bifinex tőzsdén.

„A Bitfinex ebben a kérdésben nagyon fontosnak számít. Ott van a nagy pénz. A Bitfinex bálnái diktálják a rövid- és középtávú árakat, nagyobb hatásuk van erre, mint bárki másnak a piacon.”

Garner szerint nehéz megbecsülni, hogy mikor indulhat a hegymenet, de a harmadik negyedév eleje lehet a nyerő.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Elmondása alapján a medvék főleg azért vannak nyeregben, mert a nyári hónapok legtöbbször gyengék, de a szeptember változást hozhat.

Hogy a rali mégse történjen meg, ahhoz komolyabb esés kellene, és az árnak le kellene törnie a 200 hetes mozgóátlag alá, azaz a heti zárásnak be kellene kerülnie a 27.200 dolláros árfolyam alá.

Olvastad már? Peter Schiff figyelmeztet a dollár összeomlására – Mi vár ránk?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!