Így használd a bitcoinod: a német Burger Kingek elfogadóhelyek lettek

-

A népszerű gyorsétteremlánc mostantól lehetőséget biztosít vásárlóinak a bitcoinos fizetésre.

A németországi Burger King éttermek a házhoz szállított, illetve a mobilappon keresztül leadott megrendelések árát egy új fejlesztésnek köszönhetően már bitcoinban fizetve is elfogadják.
A hivatalos weblapon megjelent információt ezzel szemben a kriptoközösség tagjai vették észre, semmilyen nagy bejelentés nem történt.


Mindeközben az még nem tisztázott, az országszerte mintegy 600 étteremmel rendelkező vállalat mikor vezeti be ezt a lehetőséget a hagyományos éttermeiben is.
A Burger King a brazil fizetési szolgáltató, a Ciala rendszerét használja az átutalások feldolgozásához, egy egyszerű QR-kódos POS-terminál segítségével.
A cég egyelőre nem kommentálta ezt a fejlesztését, de nem ez az első alkalom, hogy kapcsolatba kerülnek a bitcoinnal.
2017-ben az orosz leányvállalatuk jelentette be, hogy el fogják fogadni a bitcoint. Az esemény „tiszteletére” Whoppercoin néven kriptopénzt is bocsátottak ki.
A hollandiai Arnhemben pedig már korábban is lehetőség volt a bitcoinos fizetésre.
Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!