Ideje, hogy az Ethereum átadja a stafétát a Cardanónak?

-

A Crypto Capital Venture alapítója és vezérigazgatója, Dan Gambardello a Twitteren osztotta meg és a YouTube csatornáján a Cardano közösség egyik tagjának kommentjét a második legnagyobb blokklánc platformmal, az Ethereummal kapcsolatban.

Gambardello nagy rajongója a Cardanónak, és leginkább az ADA-ról (néha a Bitcoinról is) tweetel (és készíti YouTube-videóit).

Egyik májusi tweetje szerint úgy véli, hogy ez a két digitális platform „a végső kripto-hatalom”.  Május 10-én azt tweetelte, hogy több Cardanót vásárolt, és a Bitcoinra épít.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Cardano ökoszisztéma az utóbbi időben egyre bővül, mivel egyre több eszköz (kriptovaluták, NFT-k, dappok) indult ezen a Proof-of-Stake blokkláncon, amelyet egy Ethereum társalapító, Charles Hoskinson matematikus hozott létre.

A Cardano már mémcoinokat is tartalmaz (ez a legújabb trend a Dogecoin, a Shiba Inu és a Pepe Coin révén indult el).

Ezek közül a legnépszerűbb a Snek, amely a közelmúltban több nagy tőzsdén is bevezetésre került, és jelentős árfolyam-emelkedéseket produkált.

A Cardano tranzakciós díjai is sokkal alacsonyabbak, mint az Ethereumé.

Bár a közelmúltban a Cardano díjai új csúcsot értek el, összesen 1,76 millió dollárt, ami a hálózati aktivitás növekedését jelzi, az Ethereum díjai még magasabbra, 9,16 millió dollárra szöktek fel.

Emellett a Cardano staking mechanizmusa nagyban különbözik az Ethereumétól, és lehetővé teszi a pénzeszközök visszavonását bármikor.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Valójában az ADA úgy kerül lekötésre, hogy el sem hagyja a tulajdonosok pénztárcáját.

Amikor az Ethereum néhány évvel ezelőtt bevezette a stakinget a Beacon Chain-en, ezek az ethere-ek le voltak zárva egészen idén április elejéig, amikor egy másik frissítés, a Shapella (két frissítés – Shanghai és Capella – kombinációja) bevezetésre került.

Olvastad már? A Bloomberg vezető szakértője ijesztő Bitcoin árjóslatott ismertet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Az Ethereum ETF kereskedés csütörtökön kezdődik – Mi a következő altcoinok?

A kriptopiac nyugodt marad, a várakozás jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. Az alcoinok jelenleg vonzó belépési pontokat kínálnak, ami a közelgő növekedésre utal. Az Ethereum...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!