Hogyan befolyásolhatja az FTX az ETH jövőbeli ármozgásait?

-

Az Ethereum (ETH) nemrég átlépte a 3200 dolláros határt, optimizmust keltve a tulajdonosok körében.

A kedvező lendület mögött azonban potenciális kihívások lappangtak, az adatok olyan érdekes lépéseket mutattak a jelentős szereplők részéről, amelyek árnyékot vethetnek az ETH jövőjére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bálnák átmozgatják a birtokaikat

Az emelkedés ellenére nőttek az aggodalmak, mivel az FTX és az Alameda számlái az árfolyam-emelkedés után 2000 ETH-t (ami 6,45 millió dollárnak felel meg) helyeztek el a Coinbase-nél.

A Coinbase-be történő befizetés úgy értelmezhető, hogy ezek a szervezetek a közelmúltbeli árfolyam-emelkedésből való tőkésítésre törekedtek.

Amennyiben ezek a bálnák úgy döntenek, hogy eladják ETH-állományukat a nyílt piacon, az eladási nyomást kelthet, ami az Ethereum árfolyamának csökkenéséhez vezethet.

A jelentősebb szereplők által kiváltott nagy eladások piaci ingadozásokat okozhatnak, és más piaci szereplők eladási láncreakcióját indíthatják el, ami potenciálisan csökkenő tendenciát eredményezhet.

A letét időzítése újabb bizonytalansági elemet adott hozzá.

Az Ethereum erőteljes feltámadása közepette az hit all-time highs, egy kulcsfontosságú mutató, szintén történelmi csúcsokat értek el.

Az ehhez kapcsolódó projektek, például a Muxprotocol teljesítménye és értékelése az elmúlt héten elképesztő, 1,9 milliárd dollárt meghaladó volumennel büszkélkedhetett, ami lenyűgöző 93%-os hozamot eredményezett.

Ez a növekedés aláhúzta az Ethereum-alapú projektek iránti növekvő érdeklődést.

ethereum
Forrás: X

Hogyan teljesít az ETH?

A cikk írásakor az ETH 3.249 dolláron kereskedett, ami 2.4%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában.

A folyamatos növekedés, amely többszörös magasabb csúcsokat és magasabb mélypontokat mutatott, az ETH árfolyamának bika irányzatát jelezte.

Az Ethereum hálózat vizsgálata szintén pozitív mintákat mutatott. Különösen a Network Growth megugrása utalt az ETH-t felhalmozó új felhasználók jelentős beáramlására.

Ugyanakkor a növekvő sebesség az ETH átutalások megnövekedett gyakoriságát jelezte, ami fokozott aktivitást és elkötelezettséget ábrázolt a hálózaton belül.

ethereum
Forrás: Santiment

A kereskedők hangulata kulcsfontosságú az ETH árfolyamának potenciális pályájának megértésében.

A megjelenési időpontban a short pozíciók aránya csökkent, ami a hangulat optimistább kilátások irányába történő elmozdulását tükrözi.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A medve pozíciók csökkenése összhangban van az Ethereum legutóbbi ármozgásaiban megfigyelhető általános pozitív tendenciával.

Forrás: Coinglass

Olvastad már? A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!