Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet.

Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023 márciusa óta nem látott csúcsok fölé szökött.

A láncon belüli mérőszámok alátámasztották, hogy a mém érme magasabbra rallyzhat.

A Bitcoin (BTC) rövid távú visszalépése azonban a PEPE követheti lépéseit..

A 0,000001 dolláros támogatási szintet azért emelte ki a zöld doboz, mert ez egy decemberi támaszzóna, amely januárban ellenállásként szolgált.

Ez február közepén támaszzónává alakult át, és a bikák innen kényszerítették ki a hatalmas ralit.

Az OBV-nek sikerült áttörnie a decemberben regisztrált csúcsokat. Ez erős jel volt arra, hogy a PEPE valószínűleg tovább fog emelkedni.

Ugyanakkor ez nem zárja ki a visszahúzódás lehetőségét a 0,00000165 dolláros támaszig.

A piaci szerkezet és az RSI határozottan bikás lendületet mutatott. A következő jelentős ellenállási szint fent a 0,00000281 dollárnál volt, ami 34%-kal magasabb a jelenlegi piaci árnál.

Az MVRV arány 2023 májusa óta nem látott magasságokba emelkedett. A súlyozott hangulat is rendkívül pozitív volt.

Ez azt sugallta, hogy a tulajdonosok jubiláltak, de egyben figyelmeztetés is volt, hogy a nyereségfelvételi tevékenység nyomhatja az árakat.

Az érmék átlagéletkora az elmúlt hónapban emelkedő tendenciát mutatott, és az elmúlt néhány napban esést tapasztalt. Ez a merülés nem volt nagy mértékű, és nem a PEPE nagy volumenű mozgásának a jele.

Ehhez hasonlóan az elfogyasztott életkor mérőszám sem volt olyan magas, mint január végén. Ezért az eladási nyomás jelen volt, de még nem érte el a csúcspontját.

A következtetés ismét az volt, hogy bár a PEPE-nek van tere további emelkedésre, egy éles visszalépés is lehetséges ezekben a túlságosan kitágult piaci körülmények között.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az egekbe szökhet 650.000 dollárra, ha ez bekövetkezik…

Woo szerint az önfenntartó beáramlások jelenleg sokkal nagyobbak, ezért a 2,56 billió dolláros piaci tőkecél egy alsó határt jelentő becslés. A Bitcoin (BTC) a medve piaci...

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!