A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

-


Vendégbejegyezés


A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban.

Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani, amelyeken jelentős befektetések vannak a bálnák részéről.

Ez a magas kereslet rávilágít a Layer 2-es megoldások növekvő fontosságára, különös tekintettel arra a potenciáljukra, hogy megoldják a meglévő blokklánc kihívásokat, mint például a hatékonyság és a skálázhatóság.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


BlastUP előértékesítés: A Blast ökoszisztéma 1. Launchpad-ja élesben működik!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast-on, a legmodernebb Layer 2-es megoldás, amely gyorsan, mindössze 35 nap alatt elérte az 1 milliárd dolláros összértéket zárolva.

A BlastUP a pénzügyi technológiák élvonalában áll, és a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli.

Layer 2

A BlastUP a projektek aprólékos szűrésével biztosítja, hogy csak a legkiválóbb kaliberű projektek jussanak el ökoszisztémájába.

Emellett a platform passzív jövedelemszerzési lehetőségeket kínál a staking és farming révén, ezzel is hangsúlyozva elkötelezettségét az igazságos és kifizetődő környezet előmozdítása iránt.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és minden egyes új fázissal növekszik az értékük.

A jelenlegi ár 0,04 dolláron van rögzítve, míg a DEX listázáskor az ár 0,1 dollár lesz. Ezzel a ROI 250%-os lesz, így most itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron, 60%-os kedvezménnyel vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Kapd el a BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat.

A BlastUP közösségközpontú megközelítése és az innovációra való törekvése révén a BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, feloldja a hozzáférést a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Éljen a lehetőséggel, hogy gyorsabban növekedjen és többet keressen a BlastUP-pal! <<

A kripto-hoz kapcsolódó filmes projekt fellendítheti az Arbitrum (ARB)

Az Arbitrum részvétele egy Oscar-díjas producer által támogatott, kriptoval kapcsolatos filmben bizonyos szintű mainstream figyelmet vezet be.

Az ARB iránti nagyobb érdeklődésre lehet számítani, ami potenciálisan a jelenlegi 1,91 dolláros árfolyam felett a 2,28 dolláros első ellenállási szint felé, és esetleg feljebb vezetheti az árfolyamot.

A film hosszú távú katalizátorként szolgálhat, szem előtt tartva, hogy a 100 napos mozgóátlag „vételi” jelzést ad, ami egy lehetséges felfelé irányuló trendre utal.

E bikás hangulat ellenére azonban a piaci szereplőknek óvatosnak kell lenniük.

Az RSI és a Stochastic indikátor jelenlegi semleges álláspontja, valamint a MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag „eladási” javaslata rövid távú csökkenést jelezhet.

E forgatókönyv szerint a kereslet hiánya esetén az árak az 1,37 dollár körüli támaszszint felé, vagy akár még lejjebb, 0,98 dollárig is visszahúzódhatnak.

Mindez felvázolja a jelenlegi fejlődési szakaszhoz kapcsolódó jelentős potenciális kockázatokat.

Az Optimism Upgrade kockázata és jutalma: A piaci bizonytalanság és a bikás lendület

Az Optimism hálózatának közelmúltbeli monumentális frissítése újbóli bikás lendületet inspirálhat, ami az árfolyamot a közvetlen ellenállási szinteken túlra hajtja.

Az EIP-4844 frissítésnek az Optimism hatékonyságát és skálázhatóságát növelő potenciálját tekintve jelentős emelkedés lehet a láthatáron.

A jelenlegi ár 3,79 dollár körül mozog, de a 4,92 dolláros ellenállási szint meghaladása valószínűnek tűnik, mivel a pozitív piaci feltételek, valamint a 10 és 100 napos mozgó átlagok vételre utalnak.

Ugyanakkor ezen ígéretes lehetőségek közepette nem szabad figyelmen kívül hagyni a potenciális piaci bizonytalanságokat.

A MACD eladási tevékenységet sugall, utalva a lehetséges rövid távú áresésre.

Továbbá az OP 2,25 dollárnál találja a támaszszintet, és még lejjebb, 2,60 dollárnál, ami egy lehetséges visszaesést jelez, ha a 3,91 és 4,92 dolláros ellenállási szinteket nem sikerül áttörni.

A hosszú távú kockázatok lehetséges csökkenést jelentenek, ha az EIP-4844 frissítés előnyei nem a várt módon realizálódnak.

A Polygon (MATIC) pozitív rövidtávú pályája a lehetséges hosszú távú kockázatok ellenére is

A Polygon (MATIC) aktuális pályája a kielégítő mutatókat figyelembe véve ígéretesnek tűnik.

A jelenlegi 1,06 dolláros árfolyam kényelmesen a 10 napos és a 100 napos mozgó átlagok (0,99 és 0,85 dollár) felett helyezkedik el, így a közeljövőben az 1,18 dolláros magasabb ellenállási szintek felé való elmozdulás lehet kilátásban.

Az RSI semlegessége, valamint a MACD és a 10 napos SMA vételi javaslatok mellett jelentős ármozgásra utal.

Bár a rövid távú kilátások bikának tűnhetnek, a hosszú távú előrejelzések kevésbé lehetnek biztonságosak.

Az alsó támaszszintek közelsége 0,64 és 0,50 dollárnál egy bizonyos szintű kockázatot jelent. Ha a csökkenő tendenciák érvényesülnek, ezek potenciális visszalépési zónákként működhetnek.

Éppen ezért bölcs dolog kiegyensúlyozott perspektívát fenntartani, felismerve mind a felső határok kitolásának lehetőségét, mind a visszahúzódások velejáró kockázatát.

Következtetés

A Layer 2-es különleges kriptopénzek, köztük az Arbitrum, az Optimism és a Polygon növekedési potenciált mutatnak, és felkeltik a bálnák figyelmét.

Mindeközben a BlastUP kiemelkedik ígéretes ütemtervével, innovatív koncepciójával és a Blast ökoszisztémában betöltött létfontosságú szerepével, megmutatva hatalmas potenciálját.

Ellenben társai látszólag megelégednek a lehetőségek kisebb hányadával.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a BlastUP projekt ígéretes jövővel rendelkezik a folyamatosan változó kripto területén.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!