Ha ez valóra válik, akkor a Bitcoin elérheti 88.000 dollár hamarosan

-

A Bitcoin (BTC) nem a várakozásoknak megfelelően teljesített, mivel a cikkírás idején továbbra is 70 ezer dollár alatt kereskedett, annak ellenére, hogy a heti grafikonja is pozitív volt.

A történet azonban többről szólt, mivel a BTC lassú árfolyammozgása a következő napok masszív árfolyam-emelkedésének előszele lehet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin a következőkre készül

A CoinMarketCap adataiból kiderült, hogy a BTC árfolyama az elmúlt hét napban több mint 2%-kal emelkedett.

A cikk írásakor a BTC 69.329,89 dolláron kereskedett, a piaci kapitalizációja pedig meghaladta az 1,3 billió dollárt.

Noha a BTC továbbra is 70 ezer dollár alatt kereskedett, a kriptók királyának volt egy trükk a tarsolyában, ami hamarosan egy masszív bikarallyt eredményezhet.

A Tradigrade kereskedő, egy népszerű kriptoelemző nemrég egy érdekes fejleményről szóló tweetet tett közzé. A tweet szerint a BTC árfolyama egy bikás pennant mintázaton belül konszolidálódott.

Forrás. X

A feletti kitörés lehetővé tenné a BTC számára, hogy új csúcsokat érjen el.

Így a közelmúltbeli lassú ármozgás csak ennek a konszolidációs fázisnak az eredménye lehet.

A BTC 88 ezer dollárig?

A Glassnode adataira pillantva kiderült, hogy a BTC-nek megvan a lehetősége arra, hogy számottevően megugorjon.

bitcoin
Forrás: Glassnode

Pontosabban, a BTC Pi ciklus felső mutatói azt jelezték, hogy a BTC közeledik a piaci aljához, és egy ár lehetővé teheti, hogy az érme a 88 ezer dolláros határ fölé emelkedjen.

A beavatatlanok számára a Pi-ciklus indikátor a 111 napos mozgóátlagból (111SMA) és a Bitcoin árfolyamának 350 napos mozgóátlagának kétszeres szorzójából áll.

Ezután pedig elemeztük a CryptoQuant adatait, hogy jobban megértsük, hogy a BTC elérheti-e a 88 ezer dollárt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Azt találtuk, hogy a BTC-re nagy volt a vásárlási nyomás, mivel a cikkírás pillanatában a tőzsdei tartaléka esett.

A bináris CDD-je zöld maradt, ami azt jelenti, hogy a hosszú távú tulajdonosok mozgása az elmúlt hét napban alacsonyabb volt az átlagosnál. Nekik van indítékuk arra, hogy megtartsák érméiket.

Forrás: CryptoQuant

A derivatívák piacán is elég optimistának tűntek a dolgok. A BTC Funding Rate emelkedett, ami azt jelenti, hogy a hosszú pozícióban lévő kereskedők dominálnak, és hajlandóak fizetni a rövid pozícióban lévő kereskedőknek.

A derivatív befektetők körében is magas volt a vételi hangulat, ami a zöld Taker Buy Sell Ratio-ból is látszott.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A befektetőknek azonban lehet, hogy még egy kicsit várniuk kell a Bitcoin-pumpára, mivel néhány mutató még néhány gyenge mozgású napra utalt. Nevezetesen, az érme MACD-je medvés átmenetet mutatott.

Továbbá, a Relative Strength Index (RSI) és a Chaikin Money Flow (CMF) mindkettő oldalazva mozgott a semleges zónák közelében.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Készülj fel a mém érmék masszív árrallyra: Ne hagyd ki az utolsó esélyt!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!