Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama eddig nehezen közelítette meg a 75 ezer dolláros történelmi csúcsát, és még mindig konszolidálódik.

A kriptopénz pénteken 70 ezer dollár alá zuhant, és ha az árfolyamot támogató jelenlegi szint megtörik, akkor még mélyebb korrekcióra lehet számítani.

A napi grafikon

 

A napi idősíkon az árfolyam a nagy ereszkedő csatorna felső határa körül lebeg, és nem sikerült lendületesen áttörnie azt felfelé.

A 69.000 dolláros támaszzóna jelenleg tartja a BTC-t, megakadályozva, hogy visszaessen a csatornán belülre és a 60.000 dolláros szint felé.

Amennyiben a piac valahogyan áttörne a 72.000 dolláros ellenállási szint fölé, a rali a 75.000 dolláros rekordmagas szint felé, sőt, még tovább is, közvetlenül várható lenne.

A 4 órás grafikon

 

A 4 órás grafikonra pillantva a dolgok bonyolultnak tűnnek a Bitcoin számára. Egy emelkedő csatorna alakul ki jelenleg a 70.000 dolláros szint körül.

Az ár már kétszer tesztelte a minta magasabb trendvonalát és a 72.000 dolláros ellenállási szintet.

Ezt határozottan visszautasították, és most ismét a 69.000 dolláros támaszszintet teszteli.

E szint áttörése még nagyobb bajt okozhat. Amennyiben a minta lefelé törik, rövid távon valószínűleg mélyebb esés következne be a 60.000 dollár felé.

Mivel az RSI is 50 alatt van, a medvés forgatókönyv valószínűnek tűnik.

Open Interest (Nyílt érdeklődés)

Miután a Bitcoin árfolyama nem tudott új történelmi csúcsot elérni, a befektetők keresik a felelősöket.

Míg a spot piaci mérőszámok szilárdnak tűnnek, a határidős piac lehet a felelős.

Ez a diagram a Bitcoin open interest-t mutatja be, amely a futures nyitott pozíciók számát méri az összes tőzsdén. Minél magasabb az open interest, annál valószínűbb a likvidációs cascade.

Ma egy medvés divergencia alakult ki, mivel az open interest a közelmúltban történelmi csúcsot ért el, az árfolyam pedig nem.

Mindez vezetett a tegnapi korrekcióhoz. Noha még mindig nem világos, hogy az árfolyam tud-e feljebb mozdulni, a magas open interest értékek általában medvésen hatnak a piacra.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!