A Bitcoin bikák uralják a piacot, ahogy a BTC ár igényli a 71 ezer dollárt, vajon a Solana célja a 200 dollár?

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin ára és a Solana emelkedésével a DeFi új belépője, a DTX Exchange hatalmas potenciált mutat a befektetők számára.

A szakértők szerint a Bitcoin és a Solana útját fogja követni. Ebben a cikkben beszámolunk a Bitcoin és a Solana közelmúltbeli történéseiről, és azt is megvitatjuk, hogy a befektetők miért látják forradalmi terméknek a DTX-et.

Robert Kiyosaki arra számít, hogy a Bitcoin 2025 augusztusában eléri a 350.000 dollárt

Robert Kiyosaki, a „Rich Dad Poor Dad” szerzője a közelmúltban megerősítette előrejelzését, miszerint a Bitcoin augusztus 25-re eléri a 350.000 dollárt.

Pontosította, hogy ez a jóslat valójában nem hazugság, hanem spekulatív becslés.

Emellett Kiyosaki megosztotta optimista véleményét az Ethereumról és a Solana-ról is, kijelentve, hogy tervezi, hogy továbbra is vásárolja ezeket a kriptovalutákat, mert úgy véli, hogy az árfolyamuk tovább fog emelkedni.

A posztjában Robert Kiyosaki azt jósolta, hogy a Bitcoin árfolyama augusztus 25-re eléri a 350.000 dollárt, hangsúlyozva, hogy ez a szám spekulatív és csupán előrejelzés, nem pedig csalárd állítás.

bitcoin
Forrás. X

Robert Kiyosaki a „Rich Dad, Poor Dad” című könyvéről ismert, amelyben személyes pénzügyi tanácsokat ad, és hangsúlyozza a pénzügyi oktatás és a befektetés fontosságát.

Sokszor tárgyalja a befektetési stratégiákat és a gazdasági trendeket, ami a pénzügyek egyik jelentős alakjává teszi őt.

Hulk Hogan solana mémcoin összeomlik

Azt követően, hogy a WWE birkózólegenda Hulk Hogan állítólag csütörtökön törölte a Solana mémcoin-t népszerűsítő internetes bejegyzéseket, a token állítólag 15 millió dollár piaci értéket veszített.

A legendás pankrátornak a Solana mémcoin közösségi médiában való népszerűsítése, majd a posztjainak törlése váltotta ki a token hirtelen értékvesztését.

A Hulkmania (HULK), egy új mém érme jelentős figyelmet kapott, amikor Hulk Hogan megemlítette azt az X-fiókján.

A Solana (SOL) ellenében a Raydiumhoz hasonló decentralizált tőzsdéken kereskedett token drámai értékcsökkenést szenvedett el, 85%-kal esett vissza a csúcsértékéhez képest.

Hogan teljes X hírfolyamát azóta letörölték, ami kérdéseket vetett fel azzal kapcsolatban, hogy vajon feltörték-e a fiókját.

A DTX képes lesz-e követni a Bitcoin és a Solana útját?

A DTX Exchange kiemelkedik a hagyományos tőzsdék közül azzal, hogy több lehetőséget és rugalmasságot kínál a kereskedőknek.

A DTX Exchange sokszínű termékkínálatával és a decentralizált és a centralizált tőzsdék legjobb tulajdonságait ötvöző hibrid modelljével egyedülálló értéket biztosít felhasználóinak.

E platform, amely egy L1 blokkláncra épül, olyan elosztott likviditási poolokat tartalmaz, amelyek javítják a likviditást és minimalizálják a csúszást, hatékonyabb kereskedési környezetet teremtve.

A DTX Exchange továbbá nem letétkezelői pénztárca-megközelítést alkalmaz, amely a blokklánc technológia alapelvével összhangban biztosítja a biztonságot és a decentralizációt.

A DTX token ára mindössze 0,04 dollár a 2. szakaszban történő előértékesítés során.

A korai befektetők már most 272%-os megtérülést értek el, és ez a megtérülés várhatóan még tovább fog nőni az előértékesítés folytatásával.

A szakértők 70-szeres növekedést jósolnak, amint egy nagy első szintű kriptopénz tőzsde 2024 harmadik negyedévében bevezetik a DTX-et.

Tudjon meg többet:
Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper
Csatlakozz a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!