Gondoskodj virtuális háziállatodról egy 2D-s mobil kalandjáték során

-


Vendégbejegyzés


A vadonatúj PlayDoge (PLAY) előértékesítése mindent belead a startba, és már a legelső napján 250 ezer dollárt gyűjtött. Cikkünk írásakor, csütörtökön az érme 393.000 dollárnál jár.

A projekt egy új Play-to-Earn (P2E) játékot álmodott meg a mém érmék piacára, és ennek köszönhetően valószínűleg sikeres jövőnek néz elébe.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A natív PLAY érme jó néhány segédprogramnak otthont ad. Ez a koncepció segíthet ellensúlyozni a mém érmék volatilitását, miközben olyan egyedi előnyöket nyújt, amelyekkel egy hűséges közösséget gyűjthet maga köré.

Az új Tamagotchi-stílusú P2E játék és a beépített token hasznossága

A PlayDoge felidézi az 1990-es évek ikonikus Tamagotchi-játékának szellemét, de olyan modern játéktechnológiával dobja fel, amely anyagilag is motiválja a játékosokat a részvételre.

A PlayDoge szemléletével egyaránt magához vonzza az eredeti játék rajongóit, de a digitális valuta és a P2E játék iránt érdeklődő új felhasználóknak is kedvez.

A Tamagotchi tulajdonképpen egy kis kézi játékeszköz, amellyel az egyes felhasználók képesek egy digitális Tamagotchi háziállatot gondozni.

A játékot a 90-es években dobták piacra, és villámgyorsan sztárrá vált, több mint 82 millió darab kelt el belőle.

A felhasználóknak anno annyi volt a dolguk, hogy gondoskodjanak a háziállatuk gondozásáról (etetés, pihenés, szórakoztatás) annak érdekében, hogy biztosítsák a túlélését.

A PlayDoge azonban felfrissíti a Tamagothci 8 bites pixeles vérvonalát azzal, hogy az adott háziállatról való gondoskodás közben a felhasználók kriptovalutákat is kereshetnek.

játék 

A játékosok háziállataik gondozása közben, és a mini-játékok teljesítéséért XP-pontokat gyűjthetnek, és ezzel egyre feljebb kapaszkodhatnak a projekt beépített ranglistáján.

A motiváció adott, hiszen minél magasabbra jutnak, annál több PLAY érmét keresnek.

Mindezekhez érdemes hozzátenni azt is, hogy a megszerzett PLAY tokenekkel lehet majd intézni a játékon belüli vásárlásokat, de készpénzre is válthatók, illetve le is lehet őket kötni. 

Ebből kitűnik, hogy a PLAY token a projekt ökoszisztémájának motorja, melynek kereslete a platform népszerűségének növekedésével nagy mértékben nőhet.

Nézd meg a PlayDoge ICO-ját

A mém érmék egyre népszerűbbek, de a PlayDoge kiemelkedhet közülük

Nyílt titok, hogy a kriptogazdagsághoz vezető egyik legjobb út 2024-ben a mém érmékkel való kereskedés. Jó példaként hozzuk fel a Pepe, a Floki és a Dogwifhat tokeneket, amelyeknek sikerült a piac élére kerülniük. 

Az alábbi grafikonon ezt a három mém érmét olyan népszerű kriptovalutákkal hasonlítjuk össze, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Solana, az XRP és a Chainlink.

Tény, hogy a Solana alaposan helytállt e ciklus során, de végeredményben mégis a mém érmék kerültek ki győztesen.

játék

Forrás: TradingView

A mém érmékben kétségkívül óriási lehetőségek rejlenek, de tény az is, hogy a friss adatok szerint minden egyes nap több mint 20 000 új kripto landol a piacon, és rengeteg köztük a mém érme. 

Kereskedő legyen a talpán, aki megtalálja a győztest, hiszen olyan ez, akár tűt keresni a szénakazalban.

Az már jó kiindulási alap, ha hasznossággal rendelkező mém érméket keresünk.

Ezeket a projekteket meg tudjuk mérni a hagyományos alapvető mérőszámokkal, amit viszont képtelenség megtenni az olyan hasznosság nélküli, üres mém érmék esetében, mint a Dogecoin, a Dogwifhat vagy a Pepe.

Számunkra úgy tűnik, hogy a piac újabban a utility tokeneket részesíti előnyben: a Play-to-Earn mém érme, a Floki ezen a héten 6,95%-os növekedésével lekörözte a legtöbb top 10 kriptót. A Floki ebben a hónapban 50,85%-kal emelkedett.

Forrás: CoinMarketCap

A Shiba Inu az elmúlt egy évben 199,67%-kal növekedett, míg a Dogecoin csupán 118,02%-kal.

Forrás: CoinMarketCap

Amint láthatod, a feltételek adottak ahhoz, hogy az új P2E mém érme, a PlayDoge valódi kriptoshow-t csináljon. A folyamat elkezdődött, az előértékesítése eddig igazi siker.

Nézd meg a PlayDoge ICO-ját

A PLAY érme lehet a BSC 1 milliárd dolláros mémje?

Úgy látszik, hogy minden egyes blokklánc rendelkezik egy-egy olyan bónusz érmével, amelyek szinte elnyelik a piaci részesedés és a láncban rejlő likviditás nagy hányadát.

Az Ethereumnak ilyen a Pepe és a Shiba Inu, a Solana láncnak a Dogwifhat és a Bonk, a Base-nek a Brett, az Avalanche-nak pedig a Coq Inu. A sort természetesen még folytathatnánk.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A Binance BSC lánca viszont még nem határozta meg a fő mém érméjét ebben a ciklusban. Ez szuper hír a PlayDoge számára, hiszen még csak most indult el a hálózaton.

Az elmúlt ciklusban a SafeMoon Inu indult a BSC-n, de a több milliárdos piaci kapitalizációja sem tudta megmenteni, hiszen belső nehézségei folytán oda lett a hírneve. A PlayDoge kitűnő helyzetben van ahhoz, hogy ellopja tőle a dicsőségét.

Mivel a BSC cikkünk írásakor, csütörtökön 6,05 milliárd dolláros TVL-lel rendelkezik, a negyedik legnagyobb blokklánccá alakulhatott, és a jelek szerint a likviditása is hatalmas.

Forrás: CoinMarketCap

Az átgondolt tokenomika és a lekötési lehetőségek növelik a PlayDoge hosszú távú potenciálját

A PlayDoge bikás kilátásait megelőlegzi, hogy a projekt csapata erős tokenomikát hozott létre, melyben ott rejlik a hosszú távú potenciál.

Az érmekészlet 50%-át az előértékesítésre, 7,5%-át a közösségi jutalmakra, 11,5%-át a likviditásra, 12,5%-át a marketingre, 12,5%-át a projektalapokra és 6%-át a lekötési juttatásokra fordítják.

Ami pedig a stakinget illeti, azok, akik lekötik a PLAY érméiket, jelen pillanatban 763%-os APY-t gyűjthetnek. Ez az arány azonban a résztvevők növekedésével óhatatlanul apadni fog, tehát aki szeretné maximalizálni a nyereségét, jó, ha hamar lép. 

A PlayDoge magával ragadja a befektetőket játéka, és mém érme jellege miatt is, ráadásul okos tokenomikája azt jelzi, hogy a projekt csapata nagy tapasztalattal rendelkezik a kriptovaluták területén. Ez tulajdonképpen megmagyarázná a Binance-hez fűződő kapcsolatáról elhintett pletykákat is.

Ezek a tulajdonságok az iparági elemzők figyelmét sem kerülték el: a Best Crypto to Buy Now oldal a PLAY-t az első helyre teszi, míg a vezető 99Bitcoins YouTube csatorna 10x-es nyereséget jósol a számára.

Forrás: Best Crypto to Buy Now

Csütörtökön a PlayDoge előértékesítési értéke 0,005 dollár, de ez az ár szakaszról szakaszra nő majd.

Az emelkedésre egy számláló figyelmeztet az oldalon, de akkor is bekövetkezhet, ha a gyűjtött összeg hamarabb eléri a 787 ezer dollárt.

Csípd el te is a kedvezményes PlayDoge árat, és csatlakozz a projekt X-oldalához, vagy a Telegram-csatornájához, hogy követhesd a frissítéseket.

Látogass el a PlayDoge előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!