A Gala Games emelkedése folytatódhat tovább

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

GALA

A cikk készítésekor a GALA 0.04728 dollár, és 3,6%-ot csökken az elmúlt 24 órában.

Kedvezőbbnél-kedvezőbben alakul a Gala Games ökoszisztémája, mivel újabb hírességet sikerült leszerződtetniük Dwayne Jhonson (The Rock) személyében, aminek köszönhetően 209%-os exponenciálisan növekedésnek lehettünk szemtanúi a GALA grafikonján.

Ha az összképet vesszük figyelembe már-már ráfért a GALA-ra egy ehhez hasonló „felrobbanás”, mivel az All time high szintjétől közel 98%-os süllyedést szenvedett el a kriptoelem.

Az EMA-k bikás struktúrában, nagyszerű pozícióban helyezkednek el, viszont a GALA emelkedésének a 200 EMA vetett véget (pillanatnyilag), és egy picivel föle is tudott szúrni.

A charton látható a jelenlegi impulzív emelkedésnek egy alsó trendvonala (fehér), így ennek konfirmált törése adhat jelzést számunkra, hogy az árfolyam korrektív szakasza elindult.

Amennyiben a Fibonacci szintekre hagyatkozunk, teljesen normális volna, ha a 0.5-ös FIB szinten fordulna meg az árfolyam, ami egybeesik a 128 EMA-val (kék), így ez kiváló indikátor lehet számunkra.

Ellenben, ha az árfolyam tovább szeretne száguldani alsóbb tartományokba, az utolsó egészséges korrekciós szint a 0.786 FIB szint, mely szintet erősen szemügyre kell vegyük.

Ha a korrekció sikeresen végbement, és újra északi irányba szeretné fordulni a GALA, az fölötte álló 0.04921 dolláros ellenállás szintet kell(ene) megtörnie, majd újra próbálkozhat a 200 EMA törésével, így eljuthat az árfolyam a fölöttük tartózkodó 0.06578 dolláros szintekig.

GALA

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!