Frappáns Easter eggel készült a Google az Ethereum Merge-re

-

Az új funkció szerint már csak napok vannak hátra a régóta várt Ethereum Merge-ig.
A közelgő Ethereum Merge támogatásának jeleként a Google egy új visszaszámlálóval jelzi a frissítésig hátralévő időt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az „Ethereum Merge” vagy „The Merge” bármelyik variációjának beírása a keresőbe egy visszaszámláló ketyerét jelenít meg, amely az aktuális nehézség, hash rate és egyesülési nehézség alapján mutatja a becsült időt a Merge-ig.
Oldalt két boldog pandát ábrázoló karikatúra látható, amint kinyújtott kézzel egymás felé futnak, és állítólag egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ahogy az egyesülés időpontja közeledik.

Képernyőfotó a visszaszámlálásról a cikk írásakor. Forrás: Google

Sam Padilla, a Google Cloud fejlesztője egy szeptember 9-i tweetben azt írta, hogy az időzítő „egy vicces kis meglepetés”, és egy módja annak, hogy kifejezzék elismerésüket „az évek óta tartó munkáért”.
Elmondta, hogy a munkát a Google keresési és laborcsapata végezte, de megjegyezte, hogy ő segített „elindítani” az ötletet és a vitát, amely az időzítő bevezetéséhez vezetett.
Ugyanebben a bejegyzésben Padilla elmagyarázta, hogy az időzítő közvetlenül kapcsolódik a blokklánchoz, és valós időben frissíti a visszaszámlálást, kijelentve:

„Az alapadatokat közvetlenül a blokkláncról kapjuk néhány általunk üzemeltetett csomóponton keresztül.”

Arra is utalt, hogy a pandák egyre közelebb kerülnek, ahogy közeledik az egyesülés dátuma, de tett egy szájbarágós kijelentést, mondván: „De ezt nem tőlem hallottad”.


A Google egyre inkább bekapcsolódik a kriptotérbe, a vállalat május 6-án hozta létre a Web3 csapatát a Google Cloud keretében.
Nem a Google csapata azonban az egyetlen, amely élénk érdeklődéssel figyeli a Merge-et.
A Google legutóbbi keresési adataiból kiderült, hogy az „Ethereum Merge” kifejezésre történő keresések az elmúlt 30 napban többször is 50 feletti pontszámot generáltak, és szeptember 3-án érték el a 100-as csúcsot.

Az „Ethereum Merge” kifejezésre vonatkozó keresési trendek. Forrás:  Google

A 100-as érték a kifejezés „népszerűségének csúcsát” jelenti, míg az 50-es érték azt jelenti, hogy a kifejezés „fele olyan népszerű”. A 0 érték azt jelenti, hogy az adott napra nem állt rendelkezésre elegendő adat.
Eközben a CoinGecko friss jelentése szerint Szingapúr a legérdeklődőbb ország a közelgő Ethereum Merge iránt, majd Svájc és Kanada, Németország, az Egyesült Államok és Hollandia következik.
A rangsort tíz keresőkifejezés, köztük az „Ethereum Merge”, „ETH Merge” és az „Ethereum PoW” gyakoriságának elemzésével határozták meg, majd ezeket kombinálva állították fel az összesített rangsort.

Olvastad már? Bitcoin-árkilátások szeptemberre

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!