Forró talajra lép a Poloniex a vadonatúj IEO-platformjával

-

Azok a projektek, amelyek a Poloniex LaunchBase platformja mellett döntenek, TRX-ért cserébe bocsáthatnak majd ki tokeneket, és érkezési sorrend szerint kerülnek elbírálásra.

A Tron üzemelteti a Poloniex IEO-platformját

A Poloniex állítása szerint a LaunchBase célja, hogy „segítsen a minőségi blokkláncprojekteknek a növekedésben és az ökoszisztémájuk továbbfejlesztésében”.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Hozzátették, hogy „szakértői tanácsadással és útmutatással” is hozzájárulnak a partnerprojektek sikeréhez.

Azon felül, hogy a partnereknek bele kell egyezniük a TRX megvásárlásába, „jogosultsági és átvilágítási” követelményeknek is alá kell magukat vetniük”.

„Bizonyos joghatóságokban” tevékenykedő entitások szabályozói megfontolásból nem kerületnek fel a listára.

A Poloniex elárulta, hogy az elkövetkező napokban további részleteket osztanak majd meg a LaunchBase-zel kapcsolatban.

Már meg is van az első

Az első projekt, amely IEO-jának lebonyolítása a Poloniexen keresztül zajlik egy Tron-alapú stabilkoinkölcsönző platform: a Just (JST).

A Just egy olyan decentralizált hitelezőfelület, ahol a felhasználók TRX-et tárolhatnak, hogy USDJ stabilkoint generáljanak – amely arra szolgál, hogy kamatot, fenntartást és más tevékenységeket fizethessenek.

Justin Sun, a Tron alapítója a Twitteren úgy írt a Justról, mint amely decentralizált pénzügyi (DeFi) kölcsönző és kormányzási protokoll is egyben.

Sun része volt azon ázsiai befektetők konzorciumának, akik 2019 októberében felvásárolták a Poloniexet. Ez egyébként forgalmát tekintve a 15. legnagyobb kriptováltó.

Kritikák a tokenallokációk miatt

Az IEO úgy vált ismertté, mint az első érmekibocsátás (ICO) alternatívája, ahol a kibocsátó váltó kezeli az olyan tényezőket, mint a szabályozás, a marketing és a piac – elmondható tehát, hogy a tőzsde nagy szerepet kap egy-egy token elosztásában.

Számos projekt eddig a Binance Launchpadjén indult útjára, amelyet szintén kritika ért a tokenallokációk és a centralizáció miatt.

A Launchpaden történt Matic Network’s (MATIC) kibocsátása során például mindössze a teljes készlet 19%-át csoportosították át forgalmazásra. 11 hónappal az IEO után a top 100 MATIC-tárca birtokolta a teljes készlet 98,62%-át.

A következő hónapban, a Harmony (ONE) kibocsátáskor a teljes készlet mindössze 12,5%-át tették a nyilvánosság számára is elérhetővé. Ma az összes ONE-token 99,47%-át mindössze 2 tárca tárolja.

2019 júliusában a Wink (WIN) IEO-ja a teljes készlet 5%-át érintette.

Olvastad már? A jövedelmező Bitcoin-bányász rigek összeállítása

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Jöhet a recesszió a piacon

A Mad Money műsorvezetője, a tévedéseiről ismert Jim Cramer úgy fogalmazott, hogy a Fed szigorít a pénzpolitikáján, és recessziót fog előidézni. A CNBC műsorvezetője, a...

Az Algorand törheti az előtte álló ellenállásokat

Prémium Algorand Nagyszerűen alakul az Algorand grafikonja, így további növekedésben részesülhet a kriptoelem, amennyiben a Bitcoin tartani tudja jelenlegi kimagasló szintjét. A jelenlegi emelkedő struktúra ellenálláshoz érkezet,...

A megkérdezett intézményi kereskedők 72%-a nem tervezi a kriptokereskedést

A JPMorgan Chase új felmérése szerint az intézményi kereskedők 72%-a „nem tervezi a kriptokereskedést”, míg 14%-uk öt éven belül tervez kriptovalutákkal kereskedni. Az intézményi kereskedők...

A bitcoin az emberek pénze

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa könyvel szerzője bevallotta, hogy túl sokat nem tud a bitcoinról, de annak örül, hogy rendelkezik valamennyivel. A pénzügyi író a saját...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!