Forró talajra lép a Poloniex a vadonatúj IEO-platformjával

-

Azok a projektek, amelyek a Poloniex LaunchBase platformja mellett döntenek, TRX-ért cserébe bocsáthatnak majd ki tokeneket, és érkezési sorrend szerint kerülnek elbírálásra.

A Tron üzemelteti a Poloniex IEO-platformját

A Poloniex állítása szerint a LaunchBase célja, hogy „segítsen a minőségi blokkláncprojekteknek a növekedésben és az ökoszisztémájuk továbbfejlesztésében”.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Hozzátették, hogy „szakértői tanácsadással és útmutatással” is hozzájárulnak a partnerprojektek sikeréhez.

Azon felül, hogy a partnereknek bele kell egyezniük a TRX megvásárlásába, „jogosultsági és átvilágítási” követelményeknek is alá kell magukat vetniük”.

„Bizonyos joghatóságokban” tevékenykedő entitások szabályozói megfontolásból nem kerületnek fel a listára.

A Poloniex elárulta, hogy az elkövetkező napokban további részleteket osztanak majd meg a LaunchBase-zel kapcsolatban.

Már meg is van az első

Az első projekt, amely IEO-jának lebonyolítása a Poloniexen keresztül zajlik egy Tron-alapú stabilkoinkölcsönző platform: a Just (JST).

A Just egy olyan decentralizált hitelezőfelület, ahol a felhasználók TRX-et tárolhatnak, hogy USDJ stabilkoint generáljanak – amely arra szolgál, hogy kamatot, fenntartást és más tevékenységeket fizethessenek.

Justin Sun, a Tron alapítója a Twitteren úgy írt a Justról, mint amely decentralizált pénzügyi (DeFi) kölcsönző és kormányzási protokoll is egyben.

Sun része volt azon ázsiai befektetők konzorciumának, akik 2019 októberében felvásárolták a Poloniexet. Ez egyébként forgalmát tekintve a 15. legnagyobb kriptováltó.

Kritikák a tokenallokációk miatt

Az IEO úgy vált ismertté, mint az első érmekibocsátás (ICO) alternatívája, ahol a kibocsátó váltó kezeli az olyan tényezőket, mint a szabályozás, a marketing és a piac – elmondható tehát, hogy a tőzsde nagy szerepet kap egy-egy token elosztásában.

Számos projekt eddig a Binance Launchpadjén indult útjára, amelyet szintén kritika ért a tokenallokációk és a centralizáció miatt.

A Launchpaden történt Matic Network’s (MATIC) kibocsátása során például mindössze a teljes készlet 19%-át csoportosították át forgalmazásra. 11 hónappal az IEO után a top 100 MATIC-tárca birtokolta a teljes készlet 98,62%-át.

A következő hónapban, a Harmony (ONE) kibocsátáskor a teljes készlet mindössze 12,5%-át tették a nyilvánosság számára is elérhetővé. Ma az összes ONE-token 99,47%-át mindössze 2 tárca tárolja.

2019 júliusában a Wink (WIN) IEO-ja a teljes készlet 5%-át érintette.

Olvastad már? A jövedelmező Bitcoin-bányász rigek összeállítása

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!