Fontos hírek: A Web3 hatásai Hong Kongban, a MTAUR felforgatja a kriptopiacot?

-


Vednégbejegyzés


A Web3 technológia agresszív hongkongi népszerűsítésének eredményeként a piac jelentős változásokon megy keresztül.

A hongkongi kriptovaluta-barát környezet nyilvánvalóan megmutatkozott a kanadai vállalkozások számára egy nemrégiben Torontóban megrendezett technológiai konferencián.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A digitális vállalkozások átcsábítása érdekében ez a program kiemelte a város elfogadó politikáját és a csökkentett adókat.

Hongkong erős és ütőképes digitális központként történő népszerűsítése érdekében a város kormányzati szervei hangsúlyozták a határokon átnyúló lehetőségeket mind a kripto-, mind a Web3-technológiák területén.

E stratégiai lépéssel Hongkong demonstrálja, hogy világelső kíván lenni az iparágban.

Egy másik fontos dolog is történt a közelmúltban: A Minotaurus (MTAUR) hírverése egyre erősebb.

Rengeteget beszélnek erről a közelgő projektről, hiszen számos változást hozhat.

Sok kripto rajongó türelmetlenül várja ennek a projektnek a piacra lépését, különösen, ha figyelembe vesszük Hongkong legújabb erőfeszítéseit. Lehet, hogy valami igazán nagy dolog küszöbén állunk.

Minotaurus előértékesítés: A korai kedvezményes ajánlatok esélye. Sietni kell – korlátozott számú helyek!

Nem minden projektnek van meg az, ami a nagy sikerhez szükséges, és ez talán már a kezdetektől fogva nyilvánvaló.

A következőkben minden szükséges információt megtalálsz a Minotaurus-ról, egy új blokkláncjáték előértékesítéséről. Aztán te döntsd el, hogy ez a projekt rendelkezik-e mindennel.

web3
Forrás: X

Kezdjük az ökoszisztémával: van egy izgalmas útvesztő navigációs játék, tele kihívásokkal, rejtett kincsekkel és magával ragadó élményekkel.

Ebben a végtelen menekülőjátékban Minotaurusszal játszol, aki labirintusokat fedez fel, érméket gyűjt, ellenségekkel harcol és csapdákat kerülget. Különféle, egyedi kinézetű és képességű Minotauruszokat választhatsz, és még a megjelenésüket is testre szabhatod.

A játékban olyan játékon belüli vásárlások is vannak, mint a power-upok, skin-ek és titokzatos ládák, amelyek minden futást mássá tesznek.

Kihívhatod barátaidat az elért eredményeiddel, és élvezheted a sima irányítást telefonodon vagy táblagépeden.

A teljes ökoszisztémát működtető $MTAUR token most 80%-os kedvezménnyel kapható. Az érménkénti 0,00020 dolláros tervezett listaárral az első előértékesítési szakaszban résztvevők akár ötszörös megtakarításban részesülhetnek.

A mostani beszállás alacsony belépési pontot, elsőbbségi hozzáférést a játékfunkciókhoz és egyéb meggyőző ösztönzőket kínálhat a kriptórajongóknak.

Kiemelkedő tulajdonságok

Hogy miért érdemes beszállni a Minotaurusba? Vizsgáljuk meg, mit kínál a közösség elkötelezettségének és ösztönzésének fenntartásához.

  • Ajánlói ösztönzők és befektetési lehetőségek

A Minotaurus hírének terjesztésével és új tagok bevonásával ajánlói előnyöket szerezhet. Ha a vesting időszak meghosszabbítását választja, extra $MTAUR tokeneket kaphat bónuszként.

  • Szilárd token hasznosság

Cserélj $MTAUR-t játékbeli valutára, hogy játékosként előnyhöz juss. Szerezz virtuális tárgyakat, erősítéseket és egyedi fejlesztéseket, lépj be különleges zónákba és minijátékokba, és személyre szabd a kalandodat a gyűjthető tárgyakkal és a testreszabási lehetőségekkel.

  • Biztonságos környezet

A Minotaurus gondoskodik a rendszer biztonságáról és a tagok védelméről. A projekt okosszerződését a SolidProof és a Coinsult, neves blokkláncbiztonsági cégek auditálták.

  • Piaci potenciál

A Minotaurus a magával ragadó hiperlaza játékmenetével belép a folyamatosan fejlődő casual gaming piacra, amely a Statista szerint 14,78 milliárd dollárt ér, és évente 9%-kal növekszik. A Sensor Tower szerint 2023-ban 5,9 milliárd hasonló játék letöltésével ez a műfaj rendkívül népszerű.

Használd ki az Early-Bird előnyöket most!

A fent felsorolt előnyökkel a Minotaurus-hoz való csatlakozás időzítése nem is lehetne jobb.

Lépjen akcióba még ma – szerezze meg kedvezményes $MTAUR tokenjeit, és legyen tanúja a Minotaurus útjának kibontakozásának.

>>> Szerezd meg a $MTAUR-t most a hivatalos oldalon <<<<

Szeretné növelni a $MTAUR-on elért megtakarításait? Használd a STY507 kódot a pénztárnál, hogy 5% bónuszt kapj a vásárlásodra. A megjelenést követő 48 óráig érvényes. Ne maradjon le róla!

Következtetés

Hongkong figyelemre méltó lépéseket tesz a kriptovilágban, és a Web3 technológiát globális szinten népszerűsíti.

E dinamikus háttér közepette a Minotaurus készen áll arra, hogy jelentős hatást gyakoroljon.

A projekt piacra lépését nagy várakozás előzi meg, mivel az átformáló változásokat eredményezhet.

Honlap: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a kriptoszabályozások jönnek az EU-ban 2025-ben

Az Európai Unióban egy egyre komolyabb kriptoszabályozás van kialakulóban, a változásnak pedig a MiCAR az egyik sarokköve. A MiCAR valódi hatása azonban – más kritikus fontosságú...

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!