Robert Kiyosaki: az emberek többségének el kellene adnia a bitcoinját

-

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa könyvek szerzője szerint a legtöbb embernek el kellene adnia a bitcoint, mivel az árfolyam jelenleg zuhanórepülésben van, és lejjebb fog menni.

Azonban azt is elmondta, hogy ő maga vár, hogy többet vásárolhasson.

Olcsón venni

A „Gazdag papa, szegény papa” szerzője, Robert Kiyosaki megosztotta terveit a bitcoin árának legutóbbi csökkenésére reagálva.

Kiyosaki hétfőn a közösségi média platformon, az X-en posztolta a nézeteit az eséssel kapcsolatban, és elmondta a követőinek, hogy mit gondol a helyzetről.

Robert Kiyosaki
Forrás: X

„A bitcoin éppen összeomlik. A legtöbb embernek el kellene adnia. Én várok, hogy többet vásárolhassak. Minden piac fel- és lemegy. Sokan keresnek sok pénzt ezzel. Ezzel csak egy probléma van, eladásnál nyereség keletkezik, és akkor adót kell fizetni.”

Vörös riasztás

Hétfő reggel a bitcoin ára jelentős csökkenést mutatott, miután hírek jelentek meg arról, hogy a Mt. Gox júliusban kezdi meg 9 milliárd dollár értékű BTC-készlet szétosztását a károsultak számára, egy évtizednyi várakozás után.

Hasonló esés következett a német kormány bejelentése után is, mikor elmondták, hogy a lefoglalt bitcoint piacra dobják, és értékesítik.

Kiyosaki régóta ajánlja a bitcoint, az arannyal és az ezüsttel együtt, mint menekülőeszközt. Nemrégiben kijelentette, hogy a kriptovaluta a legkönnyebb módja annak, hogy milliomosokká váljunk, és előrejelzése szerint a bitcoin árfolyama augusztusban elérheti a 350 ezer dollárt.

Többször is arra buzdította a befektetőket, hogy váltsák át a dollárjukat bitcoinra.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Óriások vállán állva

„A stratégiám hasonló Warren Buffett legendás módszeréhez. Vásárolok, aztán nem adom el, hanem csak várom, hogy menjen felfelé.”

Kiyosaki elmondta, hogy jelenleg is dolgozik két új cég felépítésén, mivel eredendően vállalkozónak tartja magát, aki épít, és eszközöket hoz létre.

A követőinek azt a tanácsot adta, hogy akit megrémítenek az ilyen összeomlások, és a piaci, gazdasági nehézségek, azok inkább maradjanak alkalmazottak, és legyen jók a munkájukban.

Ahogyan megfogalmazta, kemény idők jönnek, és mindenkinek át kell gondolnia, hogy mi a jó neki.

Olvastad már? A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!