Miért kérnénk fiatban a fizetésünket, ha annak garantáltan nincs áremelkedése? Bitcoinban akarjuk a fizetésünket, még akkor is ha csökkenhet az értéke – hisz ennek ellen ellenkezője is történhet – véli két amerikai futballjátékos.

Olvastad már?  Szerezz MicroCoint hozzászólásokért – Kriptoworld – MicroCoin együttműködés

Matt Barkley, az NFL hátvédje azt kérte korábbi csapataitól, a Cincinatti Bengalstól és a San Francisco 49ers-től, hogy bitcoinban rendezzék a szerződésüket.

Nem fogjuk!

Anthony Pompliano, a Morgan Creek Digital társalapítója írt elsőként az egészről a Twitteren:

„Matt Barkley, az NFL hátvédje azt kérte a San Francisco 49ers és a Cincinnati Bengals csapatoktól, hogy bitcoinban fizessék ki a szerződését. Egyikük sem ment bele.”

Barkley jelenlegi csapata, a Buffalo Bills nem tisztázta, hogy elfogadta-e vagy sem a játékos kérését.

Barkley nem az egyetlen, aki bitcoinban szeretné megkapni szerződési költségét. Russel Okung, egy másik NFL-játékos szintén azt kérte, hogy „bitcoin fizessetek ki.”

Az üzenetet valószínűleg jelenlegi csapatának a Los Angeles Chargersnek címezte.

Barkley és Okung csak kettő a számos amerikai futballjátékos közül, akik szerint a bitcoin jobb a fiatpénzeknél.

Nézőpont kérdése

Barkley korábbi csapataival ellentétben voltak, akik szerencsésebben jártak.

Ted-Jan Bloeman, egy kanadai gyorskorcsolyázó olyan üzleti megállapodást kötött, melynek értelmében kriptopénzben és fiatban kapja fizetését. Bloeman a világ első atlétája, aki kriptopénzzel kapcsolatos szerződést írt alá.

Habár fizetésüket nem kérték bitcoinban, egyéb futballjátékosok is fektettek kriptopénzbe, vagy fogadták azt be valamilyen más módon.

Ilyen például Richard Sherman, a  San Francisco 49ers védője, valamint James Rodriguez a Bayern München focicsapat középpályása.

Shermannek van egy online üzlete, melyen bitcoinnal és egyéb kriptopénzekkel is fizethetünk. Sajnos azonban a Robinhood kriptováltó szóvivője is volt, mely tőzsde jelenleg csődöt mondott.

Rodrigueznek saját kriptopénze is van, a JR10 amely indulása előtt 500 ezer dollárt gyűjtött össze mintegy 12 másodperc alatt.

A Beitar Jerusalem is csatlakozik, de máshogy

Egyes játékosok mellett vannak csapatok, melyek teljesen beálltak a bitcoin és testvérei mögé. A Beitar Jerusalem izraeli futballklub nemrég baráti mérkőzést játszott az Atletico Madriddal, mely során az utóbbi csapat kriptóval reklámozott mezben játszott.

A mezük elején olyan nevek szerepeltek, mint a CoinMarketCap, a legnagyobb kriptoárfolyam-követő oldal. Emellett ruháikon szerepelt a Bitcoin, az Ethereum és az EOS is.

A közösségi médiában sokan csak egy marketingfogásnak nevezték az Atletico mezeit, voltak azonban olyanok is, akik a pozitív oldalát látták meg.

kbzk256, egy Reddit-felhasználó, elmondta:

„Ne gyűlölködjünk emiatt, ez is csak a kripto terjedését segíti. A Beitar Jerusalem egy híres izraeli csapat, meg is nyerték a tegnapi baráti mérkőzést az Atletico Madriddal.”

„Fontos kritikusnak lenni, de ok nélkül ne gyűlölködjünk. Nem ismerem ezt a csapatot. […] Ez egy marketingfogás, melynek nem a bitcoin terjedése lesz a végeredménye.” – leírta egy másik Reddit-felhasználó.

Klaudiaschulz hozzátette:

„Valóban egy szabadúszó ügynökségnél dolgozom és etherben kérem a fizetésem. Megkérdezték, hogy PayPalon, banki utalással vagy kriptopénzben kérjük-e a fizetést. És igen, kripto mindörökké.”

Forrás: ethereumworldnews.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép estétek! 🙂

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!

Kezdőlap Fórumok “Fizessenek bitcoinban”, a hullám megállíthatatlan

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 4 hónapja, 3 hete telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.