Az oldal látogatói bizonyára észrevették már, hogy a cikkek alatt több mint egy hónapja elérhetővé vált egy „Megér 1 MicroCoin-t” gomb, valamint az oldalsávban is megjelent egy Discord-meghívó a MicroCoin-szerverre.

A Kriptoworld portál valamint a MicroCoin csapata a jövőben szorosabb együttműködést tervez, ennek első lépéseként a honlapon az MCC jutalmazási rendszere került bevezetésre.

Az MCC Discord-szerverén a Kriptoworld olvasóközönsége is kapott egy saját szobát, amennyiben a facebookos kommentelés helyett/mellett a csetelést részesítenék előnyben.

 

Az elmúlt napok folyamán a Kriptoworld fórumába is integrálásra került a MicroCoin jutalmazási rendszere Így mostantól a regisztrációval, a fórum használatával is MCC-hez juthatnak a felhasználók, akár egymástól is, amennyiben rendelkeznek számlával.

Ha nem rendelkezel számlával, a https://like.microcoin.hu/ oldalon tudsz magadnak kérni, ez az MCC-tip szolgáltatás elérhetősége.

Amennyiben már rendelkezel számlával, akkor is érdemes újat kérni, mert a meglévő számlák a mostani verzióban nem lettek integrálva a like rendszerébe.

A discord-szerveren szintén a napokban debütált a MicroCoin Rewardbot, amely többek között a meghívást is jutalmazza, így ha támogatni szeretnétek a Kriptoworldöt, a jobb oldalsávban elérhető meghívóval csatlakozva a discordhoz a hírportál is megkapja a jutalmat.

Valamint a Kriptoworld szobában (is) folytatott beszélgetésért szintén MCC jutalom jár a felhasználóknak. Erről több információt a vonatkozó blogbejegyzésben találhattok.

Reméljük az újítások elnyerik a tetszéseteket, hozzászólásaitokat, ötleteiteket pedig szívesen fogadjuk!


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek  el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estétek!