Cameron Winklevoss, a népszerű Gemini kriptotőzsde egyik társalapítója nemrég elmondta, hogy lehet, hogy őrültségnek tűnhet bitcoinba fektetni a pénzünket, de „nem akkora őrültség, mint kimaradni belőle.”

Olvastad már? Szerezz MicroCoint hozzászólásokért – Kriptoworld – MicroCoin együttműködés

Hozzátette, hogy a pénz jövője „szó szerint a szemünk előtt épül” és inkább vállaljuk be a bitcoinbefektetés kockázatát, mivel nagyon kifizetődhet, ha világszerte elfogadásra kerül a vezető kriptopénz.

Néhány olyan felhasználónak címezte a fentieket, akik azt kívánják, hogy bárcsak beszálltak volna a kriptopénzekbe a 2017-es bika futam előtt.

A Winklevoss-ikrek egyike elmondta, hogy szerinte még „bőven korán” van belépni.

A legtöbb kriptofelhasználó úgy hiszi, hogy a kriptoágazat felválthatja a hagyományos pénzügyi rendszerek egy részét, mivel a segítségükkel az emberek a saját pénzeik birtokosai lehetnek.

Cameron testvére, Tyler Winklevoss a bitcoinról azt mondta, hogy ez az „arany 2.0”, és még nagyon sokat növekedhet a kriptopénz összértéke.

Úgy gondolja, hogy a bitcoin az arany digitális megfelelője, mely sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik, mint fizikai társa. Ezzel akár túlszárnyalhatná az arany 7 billió dolláros összértékét.

A Winklevoss-ikrek ismert bitcointámogatók. 2018 februárjában, amikor még 10 000 dollár körül mozgott a bitcoin árfolyama azt mondták, hogy akár 30-40-szeresére és növekedhet az árfolyam, 5 billió dolláros összértékre.

A Gemini névre hallgató kriptotőzsdéjük egy ideje elindított egy marketingkampányt „kripto káosz nélkül” címmel.

A kampány célja, hogy szabályozva legyenek a kriptopénzek, ezzel megteremtve a lehetséges „hidat” a hagyományos pénzügyi rendszerek és a kriptoszféra között.

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!

Kezdőlap Fórumok Cameron Winklevoss: bitcoinba fektetni „nem akkora őrültség, mint kimaradni belőle”

Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Miki 4 hónapja, 3 hete telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #10676

  Miki
  Felhasználó

  Mikor valaki őrültségnek titulál ilyent, akkor lehet tudni, hogy komolytalan, és fogalma sincs miről beszél.

  A bitcoin jelenleg egy befektetési forma, egy elég rizikós, de mint befektetési forma, nem nagyon különbözik attól, amilyenek mondjuk az olajtársaságok és az autógyárak voltak a 19. század végén, vagy az internetes cégek 2000-ben.

  Egy viszonylag új technológiára épülő iparág, amely éppen csak bontogatja a szárnyait, és igen, a masszív elterjedés mellett az orbitális bukó lehetősége is benne van, csakúgy, mint a történelem során minden hasonló innovációban.
  Az autóiparban a gőzautók és a belső égésű motorral szereltek éveken keresztül versenyeztek, hogy ki hódítja meg a világot. Úgy alakult, hogy a belső égésű nyert hosszú távon. Ennek ellenére abban az időszakban egy gőzautót gyártó cégbe való befektetést senki nem titulált őrültségnek. Hiszen látszódott, hogy megváltoztatHATJA a jövőt.

  Nyilván felelőtlenül cselekedni, és all-int mondani mindennel a bitcoinra őrültség. De ez nem a bitcoin hibája, ez akkor is őrültség, ha valaki egy tetszőleges részvénnyel csinálja meg ezt.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.