Cameron Winklevoss, a népszerű Gemini kriptotőzsde egyik társalapítója nemrég elmondta, hogy lehet, hogy őrültségnek tűnhet bitcoinba fektetni a pénzünket, de „nem akkora őrültség, mint kimaradni belőle.”

Olvastad már? Szerezz MicroCoint hozzászólásokért – Kriptoworld – MicroCoin együttműködés

Hozzátette, hogy a pénz jövője „szó szerint a szemünk előtt épül” és inkább vállaljuk be a bitcoinbefektetés kockázatát, mivel nagyon kifizetődhet, ha világszerte elfogadásra kerül a vezető kriptopénz.

Néhány olyan felhasználónak címezte a fentieket, akik azt kívánják, hogy bárcsak beszálltak volna a kriptopénzekbe a 2017-es bika futam előtt.

A Winklevoss-ikrek egyike elmondta, hogy szerinte még „bőven korán” van belépni.

A legtöbb kriptofelhasználó úgy hiszi, hogy a kriptoágazat felválthatja a hagyományos pénzügyi rendszerek egy részét, mivel a segítségükkel az emberek a saját pénzeik birtokosai lehetnek.

Cameron testvére, Tyler Winklevoss a bitcoinról azt mondta, hogy ez az „arany 2.0”, és még nagyon sokat növekedhet a kriptopénz összértéke.

Úgy gondolja, hogy a bitcoin az arany digitális megfelelője, mely sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik, mint fizikai társa. Ezzel akár túlszárnyalhatná az arany 7 billió dolláros összértékét.

A Winklevoss-ikrek ismert bitcointámogatók. 2018 februárjában, amikor még 10 000 dollár körül mozgott a bitcoin árfolyama azt mondták, hogy akár 30-40-szeresére és növekedhet az árfolyam, 5 billió dolláros összértékre.

A Gemini névre hallgató kriptotőzsdéjük egy ideje elindított egy marketingkampányt „kripto káosz nélkül” címmel.

A kampány célja, hogy szabályozva legyenek a kriptopénzek, ezzel megteremtve a lehetséges „hidat” a hagyományos pénzügyi rendszerek és a kriptoszféra között.

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!