Filecoin (FIL) technikai elemzés 02.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Filecoin (FIL)

A Filecoin (FIL) árfolyama a 8,0670 és 8,5360 dollár közötti kínálati zóna miatt ellenállásba ütközik.

A kínálati korlát egy olyan terület, ahol agresszív eladás várható.

Amennyiben a FIL-nek sikerül leküzdenie ezt a rendelési blokkot, az árfolyam kiterjesztheti az emelkedést a 10 dolláros pszichológiai szintig, ami körülbelül 22%-kal a jelenlegi szintek felett van.

A Relative Strength Index (RSI) a 70 feletti pozíciója ellenére felfelé tart, ami arra utal, hogy a lendület még mindig emelkedik.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) szintén a jelzővonala (narancssárga sáv) felett mozog, hisztogramjának sávjai, valamint a Awesome Oscillator (AO) sávjai zöld színnel villognak, nagy volumenű pozitív tartományban. E jellemzők az emelkedésnek kedveznek.

Ahhoz, hogy megerősítsük az emelkedő trend folytatását, a Filecoin árfolyamának a napi idősíkon 8,3060 dollárnál lévő kínálati zóna középvonala felett kell gyertyás zárást regisztrálnia.

Egy ilyen mozgás megadná a tempót az altcoin számára, hogy megtisztítsa a 9,5 dolláros tartományi csúcsot, mielőtt egy lehetséges kiterjesztés az előre jelzett 10 dolláros célhoz vezetne.

A túloldalon a kínálati zóna elutasítása a Filecoin árfolyamának csökkenését eredményezheti, a 7 dolláros pszichológiai szint felé haladva.

Végzetes esetben a FIL a 6,3050 dolláros 50%-os visszaesési szintre eshet, ami alatt a bikás tézis érvényét vesztené.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!