Pyth Network (PYTH) technikai elemzés 02.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pyth Network (PYTH)

A Pyth Network (PYTH) árfolyama alig több mint egy hete csökken, alacsonyabb csúcsokat és alacsonyabb mélypontokat regisztrálva. Erre azért került sor, mert a kereskedők beváltották a február 8. és 14. között tartó éles emelkedést.

A hálózat csütörtökön kezdte meg a testületi választásokat, amely esemény várhatóan hatással lesz az árfolyamra.

Az átfogó medvés kilátások ellenére a Pyth Network árfolyama 5%-os fellendülésre látszik, mivel a 25 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) miatti támogatás tartja magát.

A Relative Strength Index (RSI) is elutasítja az esést, felfelé tolva emelkedő lendületet mutat.

Az Awesome Oscillator (AO) és a Moving Average Convergence Divergence (MACD) szintén pozitív tartományban van, ami tovább erősíti a bikás tézist.

A bikák fokozott aktivitása révén a Pyth Network árfolyama átlépheti a 0,6000 dolláros pszichológiai szintet, ami 5%-kal a jelenlegi szintek felett van.

Egy erősen bikás esetben a nyereségnek köszönhetően a PYTH kitöltheti a piaci tartományt 0,6863 dollárnál.

Másrészről, ha a kereskedők engednek a nyereségvágyuknak, a Pyth Network árfolyama a 25 napos EMA alá csúszhat 0,5330 dollárnál. E szint alatti határozott gyertyás zárás érvénytelenítené a bikás tézist.

A hosszabb esés a PYTH-t a 0,4595 dollár és 0,5003 dollár közötti, bikás törésvonallá alakult kínálati korlátba taszítaná.

A 0,481 dolláros rendelési blokk középvonala alatti áttörés és zárás megerősítené a csökkenő trend folytatását.

Ilyen irányú előfeszítés esetén a Pyth Network árfolyama tesztelheti a legfontosabb Fibonacci-szintet, a 61,8%-ot 0,4462 dollárnál.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!