A 8 legjobb kripto, amit a 2024-es bikapiacon a legnagyobb hozamért érdemes megvenni

-


Vendégbejegyzés


A 2022. évi kriptopénz téli időszak kétségtelenül az egyik legnagyobb volt a kriptopiac történetében.

Mindemellett a piac 2022 decemberi mélypontjától napjainkig a globális kriptopénz piaci kapitalizáció 200%-kal és még annál is többel nőtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptopénzek árának februári emelkedése a szélesebb szektorban arra késztette a kriptopénzpiac néhány neves szereplőjét, hogy egy új bikapiac elindulását prognosztizálja.

Figyelembe véve a korábbi bikaciklusok eredményeit, elmondható, hogy több kriptovaluta értéke várhatóan nagyon hamar emelkedni fog.

Éppen ezért sok befektető keresi a legjobb kriptopénzeket, amelyeket megvásárolhat, mivel a 2024-re jósolt bikaciklustól profitot remélnek. Ez az egyedi cikk erre a célra készült.

Íme a 8 legjobb kriptopénz, amelyet idén érdemes fontolóra venni a portfóliójába:

VeChain (VET)

A VeChain (VET) egyike a rendkívül izgalmas Blockchain hálózatoknak, amelyeket azért hoztak létre, hogy változásokat hozzanak az ellátási láncok kezelésében és a vállalati területen.

A VeChain nagymértékű elfogadása a hatékonyságának tulajdonítható. Az évek során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, és annál inkább elterjedt.

A projektben dolgozó csapat már felvázolta a 2024-es bővítésre vonatkozó elképzeléseit. Mindezek mellett a technikai elemzés a fent leírt alapvető okokkal együtt elég ahhoz, hogy a VeChain egy jó DeFi kriptopénz legyen, amit érdemes megvásárolni. 2024-ben jelentős, 2x-10x ilyen mértékű növekedésnek lehetünk tanúi a VET árfolyamában.

Sei (SEI)

A Sei (SE) egy Layer-1 blokkláncot kínál kizárólag kriptopénz kereskedők számára, és jelentős fejlődést ért el. A Sei a rendkívül gyors és hatékony munkafolyamatának köszönhetően vált ismertté, amely minden versenytársát felülmúlta.

A Sei egy olcsó és egyszerű megoldást hoz létre, amelyet a részvényekre és tőzsdékre koncentráló dAppok alkalmazhatnak.

A SEI a Sei natív tokenje. Minden idők legmagasabb értékére, 1,02 dollárra jutott, ami 12 000%-kal több, mint a 2023 augusztusában rögzített legalacsonyabb pontja.

Mivel az Sei kriptopénz egy folyamatosan növekvő hálózat, 2024-re magasabb trendeket lehet prognosztizálni. A Sei a 2024-ben megvásárolható legjobb altcoinok közé tartozik.

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) egy olyan decentralizált platform, ami lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy okos szerződéseket és dAppokat hozzanak létre. A piaci kapitalizáció alapján jelenleg a második legnagyobb kriptopénz a Bitcoin után, és várhatóan a következő években megelőzi azt.

Figyelemre méltó, hogy az Ethereum árfolyama azóta, hogy 2023-ban a 2 ezer dolláros határ alá süllyedt, az elmúlt hónapokban kivételes teljesítményt nyújtott.

A DeFi kriptodeviza értéke a Bitcoin 50 000 dolláros mérföldkőhöz vezető emelkedését meglovagolva a 2475,62 dolláros mélypontról 2849,55 dolláros csúcsra emelkedett.

Az elemzők arra számítanak, hogy az Ethereum 2024-re eléri az 5000 dollárt, mivel májusban várhatóan bevezetnek egy Ethereum ETF-et. Ezzel az Ethereum az egyik legjobb altcoin, amit a bikapiac alatt érdemes vásárolni.

Stacks (STX)

A Stacks (STX) egy blokklánc, melynek célja, hogy okos szerződéseket és dAppokat futtasson a Bitcoin hálózaton. Ez a hálózat nagy előnye, hogy ugyanolyan szintű biztonságot nyújt, mint a Bitcoin.

Továbbá, a szerződések végrehajtása a Stacks-en lehetséges, ami az egyik legjobb DeFi projektként kövezte ki az útját.

A Stacks STX tokenjei megugorhatnak a piacon, mivel heti és havi ármozgásaiban 41,7%-os és 59,8%-os növekedést figyelhettünk meg.

Ez a kripto altcoin árfolyamának emelkedése miatt az STX elérte a heti maximumot, ami 2,79 dollár volt. Ezzel összhangban ez egyben egy új 26 havi csúcs is, és újabb bizonyíték arra, hogy a vevők visszatértek a játékba.

Polygon (MATIC)

A Polygon (MATIC) egy protokoll, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy Ethereum-kompatibilis blokklánc-hálózatokat építsenek és kapcsoljanak össze.

A célja, hogy olcsóbb és gyorsabb tranzakciókat biztosítson az Ethereum hálózaton a fő lánc mellett futó Layer 2 oldalláncok kihasználásával.

Ennek a funkciónak köszönhetően a Polygon MATIC a piac 50 legjobb kriptovalutája közé került. A Polygon továbbá aktívan dolgozik azon, hogy a MATIC-ról egy új érmére váltson át POL néven.

A Polygon Labs azt ígéri, hogy a POL érme tartalmazni fog egy „re-staking” képességet. Vagyis a Polygon hálózatok széles skáláján használható lesz.

Chainlink (LINK)

Az évek során a Chainlink (LINK) vezető platformként pozícionálta magát, amely segíti a blokkláncon lévő okosszerződéseket a valós világ hiteles adatainak elérésében.

A Chainlink valós világbeli megvalósítása egyre nagyobb méreteket ölt, ami arra késztette az elemzőket, hogy a LINK-et megemlítsék a 2024-ben tartandó top kriptopénzek között.

A LINK bikásan mozog, mivel úgy tűnik, hogy az árfolyam emelkedett, a 13,53 dolláros havi mélypontról egészen 20,82 dollárig.

Emellett a technikai indikátorok megerősítik a bikás tendenciát, és az árfolyam növekedése a következő hónapokban is folytatódhat.

Az elemzők szerint az emelkedés 2024-ben várhatóan 45 dollár lesz, ami az egyik legjobb kriptopénzként helyezi a bikapiacra, amelybe érdemes befektetni.

Solana (SOL)

Az „Ethereum-gyilkosnak” becézett Solana (SOL) 2023-ban szenzációsan megdobta a kriptovilágot azzal, hogy több mint 100%-ot emelkedett, és elérte az éves csúcsárfolyamát 125 dolláron. A jelek arra utalnak, hogy az altcoin 2024-ben is folytatni fogja erős teljesítményét.

A Solana az egyik legjobban teljesítő altcoin maradt, ráadásul a hálózaton a mém coin kitörése is megfigyelhető.

A növekvő bikás lendülettel az előrejelzések szerint a Solana 2024-ben új történelmi csúcsot fog elérni, így jó DeFi kriptopénz lehet a portfóliójába.

Meme Moguls (MGLS)

A Meme Moguls (MGLS) egy újonnan induló, a mémérméket újradefiniálni kívánó, kézzelfogható hasznosságot és egy átfogó ökoszisztémát biztosító, a közösség tagjait támogató és a részvételükért jutalmazó platform.

Meme Moguls

A P2E játék felhasználói nemcsak szórakozni fognak, hanem tanulni és pénzt keresni is fognak játék közben. A Meme Moguls megtanítja a befektetést és a vagyon növekedését irányító alapelveket.

A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy csatlakozzanak egy virtuális tőzsdéhez, ahol 100 000 dollárt kapnak a különböző pénzügyi ötletekkel való kísérletezésért.

A játékosok a mémek piacterét felhasználhatják majd arra, hogy a legkülönfélébb játéktárgyakat vásároljanak és cseréljenek.

Ezenkívül a résztvevők többek között versenyeken is megmérettethetik magukat, és nyereményeket nyerhetnek erőfeszítéseikért.

Minden győzelem feljebb lép a Game Wealth Leaderboard-on, ami növeli az esélyüket az MGLS tokenek megszerzésére.

Az MGLS többféle felhasználási lehetősége miatt különbözik más mém érméktől.

Ez a kettős szerepe miatt az MGLS az egyik legjobb mém érme lett, amelybe érdemes befektetni.

Most mindössze 0,0036 dolláron az MGLS a becslések szerint akár 50-szeres növekedést is láthat a 2024-es bikapiac során.

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!