Feleződés előtti hype: A Bitcoin nagy eseménye előtt az altcoinok nagyot kaszálnak

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin ára a közelmúltban zuhant, és egyetlen nap alatt milliókat semmisített meg a piaci káosz közepette.

Ez az eset, bár meglepő, felhívja a figyelmet az altcoinok lehetséges nyereségére a Bitcoin nagy jelentőségű feleződési eseményének előkészületei közepette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin zűrzavaros útja körül kibontakozó narratíva releváns háttérként szolgál a potenciális altcoin sikertörténetek feltárásához.

A BlastUP Game Changer-ként tűnik fel, néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blaston, egy legendás Layer 2 blokkláncon alapul, amely szédületes indulásával uralta a címlapokat.

A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépett, és néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze.

bitcoin

A BlastUP hatása óriási lehet, mivel a web3 és AI-eszközök teljes csomagjával ellátott DAappok indítására szolgáló innovatív megoldásai a startupok körében nagy sikert aratnak majd.

A platform széleskörű eszközkészletet és jutalmazó rendszert biztosít mindenkinek, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért.

Az ár az ötödik szakaszban 0,055 dollár, míg a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dollár lesz.

Itt a tökéletes alkalom, hogy a BlastUP tokeneket a legjobb áron, 45% kedvezménnyel vásároljuk meg.

>> Kapj el egy igazi Game Changer-t: Vásárolj BlastUP tokeneket 45% kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig.

A BlastUP tokenek stakingbe helyezésével kamatot is szerezhetnek, és kihasználhatják a seed staking funkciót, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem egy újabb kriptoprojekt, hanem erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy széles közönség hűségét megnyerje.

Ennek a launchpadnek az a célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletesen kidolgozott ütemterve 2026-ig tart, és tervei között szerepel egy AI IDO szűrő, AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetése.

A BlastUP arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen a kriptoszektorban, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a szekérre, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a Blastupra? Vásároljon BlastUP tokeneket most és katapultálja a befektetését <<

Az Avalanche bikaerős felfutása vételi ajánlást ösztönöz

Az Avalanche legutóbbi emelkedése a sokéves csúcsok felett, jelenleg 57,29 dolláron jegyzik, erős bikás hangulatot mutat.

Az Avalanche Foundation új irányítási kezdeményezéseivel párosulva nem túlzás, hogy az AVAX rövid távon megkérdőjelezi az 51,66 dolláros második ellenállási szintjét.

A pozitív MACD és a kedvező 10 napos SMA 49,98 dolláros értéke aláhúzza ezt a tendenciát, a javasolt cselekvés pedig egy potenciális „vásárlás”.

Ellenben e bikás lendület közepette fontos, hogy a földön maradjunk. Az RSI „eladást” javasol, ami potenciális túlvásárlást jelez.

Ezenkívül, ha egy csökkenő fordulat következne be, a 33,98 és 26,97 dolláros támaszszintek a nagyobb árfolyam-csúszások ellen védelmet nyújtanak.

A fenti szempontok figyelembevételével a hosszú távú befektetői hangulat továbbra is fenntartja a 100 napos SMA ” vásárlás ” javaslatot.

A Web3 Gaming növelheti a Polkadot értékét a piaci instabilitás közepette

A Polkadot jelenlegi 10,17 dolláros árfolyamával és a 9,26 dolláros legközelebbi ellenállási szint átlépésével a Polkadot Unity SDK-ját használó Web3 gaming bevezetése katalizátorként szolgálhat a jövőbeli növekedéshez, erősítve az emelkedő tendenciát.

A 10,25 dolláros második ellenállási szintnél elérhető rövid távú nyereség várható, figyelembe véve, hogy a 7,90 dolláros 100 napos mozgóátlag vételi ajánlást mutat.

Ennek ellenére mind az RSI, mind a Stochastic RSI jelenlegi ajánlott akciói semlegesek, míg a MACD és a 10 napos mozgóátlag eladást javasol.

A szerencsejáték szektor kiegészítése által bemutatott ígéretes kilátások ellenére a befektetők potenciális rövid távú kockázatokkal és árfolyam-instabilitással szembesülhetnek.

A legközelebbi támaszszint 6,91 dollárnál található, ami azt jelzi, hogy egy esés jelentős veszteségekhez vezethet.

Ne feledjük, hogy bár a forgatókönyv hosszú távú pozitív hatás lehetőségét rejti magában, a piac továbbra is kiszámíthatatlan.

Chainlink jövője: A jelenlegi árcsökkenés ellenére lehetséges felemelkedés

A Chainlink jelenlegi 18,87 dolláros árfolyamcsökkenése ellenére a Wemade-del való közelmúltbeli partnerség elősegítheti a hosszú távú fellendülést.

Az erős mögöttes technológia mellett a legközelebbi ellenállási szint 21,72 dollárnál elérhető közelségbe kerülhet.

Amennyiben a piaci lendület kedvezőbb környezet felé mozdul el, a 24,15 dolláros hosszú távú ellenállási szint elérhető lehet, mivel a 100 napos SMA vételt jelez.

Másrészről, a rövid távú perspektíva meglehetősen sok kockázatot mutat. Mivel a MACD és a 10 napos SMA eladási jelzést mutat, a legközelebbi 16 dolláros támaszszint felé történő csökkenés következhet be.

A folytatódó csökkenő tendencia akár a 12,71 dolláros második támaszszint felé is tolhatja a Chainlink-et. Az ígéretes partnerség ellenére a piaci lendület rövid távon mást diktálhat.

Következtetés

Az Avalanche, a Polkadot és a Chainlink ígéretes pályája ellenére a BlastUP, amely kényelmesen illeszkedik a Blast ökoszisztémába, hatalmas potenciált mutat.

A projekt innovatív koncepciója rendkívül vonzóvá teszi mind a startup, mind a befektetői részvétel szempontjából.

A sikeres prehalving teljesítményével továbbra is kiemelkedik a többi altcoin közül, és a kriptoterület nagy hozamokat kereső befektetői számára a legfényesebb csillag lehet a főkönyvben.

A BlastUP kétségtelenül egy olyan projekt, amelyet érdemes figyelni, miközben a piac a Bitcoin feleződési eseményére készül.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

A kereskedők a DTX Exchange-re igyekeznek, miközben az Avalanche és a Tron összeomlik

Vendégbejegyzés A piac újabb dömpinget hajtott végre a lejtmenet folytatásában. A piaccal együtt az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) is jelentős csökkenést szenvedett, míg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!