Mi újság az Arbitrum (ARB) házatáján?

-

A Layer-2 (L2) token az Arbitrum (ARB) 14%-ot zuhant nem sokkal azután, hogy több mint egymilliárd tokenje a piacra került a cliff unlock részeként.

A félelmek valóra váltak

Az ARB a CoinMarketCap szerint március 16-án 11 óra UTC-kor 1,9 dolláron cserélt gazdát.

Az árak azonban drámai zuhanásba kezdtek a tervezett kínálat feloldása után, 13 órakor.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az írás pillanatában az ARB 1,75 dolláron cserélt gazdát.

A Token Unlocks adatainak elemzése szerint az ARB teljes forgalomban lévő, több mint 2 milliárd dollár értékű kínálatának körülbelül 76%-át osztották szét a csapat, a jövőbeli csapat és a befektetők között.

E címzettek közül sokan gyorsan cselekedtek, hogy profitáljanak ezekből a tokenekből.

A Spot On Chain szerint hat kedvezményezett pénztárca 8,95 millió ARB-t utalt át a Binance-re a feloldást követő néhány órán belül.

Ezeken a tárcákon még mindig több mint 32 millió token volt, és valószínűleg a következő napokban még több tokent helyezhetnek el, ami további hátrányokat okozhat.

Az Arbitrum bálnák azonban bikásak

Hogy további betekintést nyerjünk, megvizsgáltuk az ARB bálnák viselkedését a Santiment adatai segítségével.

Nevezetesen, az 1 millió dollárnál nagyobb értékű tranzakciók március 16-án az eddigi legmagasabb értékre szöktek fel.

Arbitrum
Forrás: Santiment

A legtöbb nagy bálna azonban úgy tűnt, hogy ARB-ket halmozott fel, nem pedig eladott. Ahogy a fentiekben látható, a 100-100 millió közötti érméket tartalmazó pénztárcák ugyanazon a napon meredeken emelkedtek.

Érdekesség, hogy ezek a felhasználói csoportok már a feloldást megelőző napokban elkezdték felhalmozni a tokeneket, ami arra utal, hogy pozitívan ítélték meg az ARB kilátásait.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az árak zuhanása után most már nem tudni, hogy ezek a bálnák folytatják-e a felhalmozást, vagy kidobják a birtoklásukat.

Közben az ARB láncon belüli aktivitása jelentősen megnőtt a feloldásnak köszönhetően. Március 16-án körülbelül 330 ezer egyedi cím volt aktív, 13 ezerrel több, mint az előző napon.

Sőt, az új címek száma a hálózaton 77%-kal ugrott meg, ami a token kiskereskedelmi izgatottságát és mainstream elfogadását jelzi.

Arbitrum
Forrás: Santiment

Olvastad már? Feleződés előtti hype: A Bitcoin nagy eseménye előtt az altcoinok nagyot kaszálnak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!