A Book of Meme mém érme vilámgyorsan elérte az 1 milliárdos kapitalizációt, a Dogecoin20 lehet a következő?

-


Vendégbejegyzés


Biztosan hallottál már a Book of Meme-ről, a legújabb mém érméről, amely nagy port kavar.

A három napja indított BOME már 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt tudhat magáénak, és volumenét tekintve a hatodik legtöbbet kereskedett kriptó.

Eközben a Dogecoin20 tűnik a következő olyan kriptónak, amely robbanhat.

A DOGE20 jelenleg előértékesítés alatt áll, és lehetőséget ad a befektetőknek, hogy a tőzsdei bevezetés előtt jól bevásároljanak belőle.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Book of Meme átlépte az 1 milliárd dollárt és az előértékesítése után bebiztosítja a Binance-on való listázást

A mém érmék piaca zavarba ejtő hetet élt át. A legújabb jelenség egy háromnapos meme coin, amely a kereskedési volumene alapján megelőzte a BNB, ARB és AVAX érméket is.

Book

A Book of Meme illusztris sikere akaratlanul is kiváltotta azokat a vádakat, miszerint egy titkos összeesküvés indította el és pumpálta volna fel a tokent.

Ezek a vádak csak erősödtek, mivel a BOME példátlan bravúrt hajtott végre azzal, hogy a bevezetést követő két napon belül biztosította a Binance tőzsdei bevezetését.

Ez még más mémérme-szenzációk, például Pepe és Dogwifhat esetében is hetekig-hónapokig tartott.

A honlapja szerint a Book of Meme egy „kísérleti projekt, amely készen áll arra, hogy újraértelmezze a web3 kultúrát”. Ennek érdekében „mémeket, decentralizált tárolási megoldásokat, valamint degen kereskedést és szerencsejátékot” fog vegyíteni.

Book

A projektet a Darkfarms álnevű művészeti producer vezeti, de a találgatások szerint sok külső segítség állt rendelkezésre.

„Ne mondd azt nekem, hogy egy olyan fiók, amelyet 20 ezren követnek mindezt egyedül csinálta” – írta ki Lord Ashdrake elemző az X-en.

Majd így folytatta: „Valamiféle megállapodásnak lennie kell, mert annak az 1000 SOL-vásárlásnak, ami bejött, hogy egyre magasabbra nyomja az árat, valahonnan jönnie kell”.

Az elemző ezután rátért a gyors jegyzésekre a tier-one tőzsdéken: „A CEX-ek is sorban álltak, mielőtt elindult. Nem lehet elindítani és egy nap alatt mindenhol tőzsdére vinni. Ezt még a WIF sem tette meg.”

Ezután utalt a parabolikus árfolyam-akcióra, azt sugallva: „Egy 15 millió dolláros induló LP-vel nem lehet 0 dollárról 800 millió dollárra felugrani minden jelentősebb esés nélkül, valamiféle támogatás nélkül. Úgy tűnik, mindannyian megállapodtak előre, hogy nem veszik ki a részesedésüket.”

A tweetet széles körben felkarolták az X-en, 640K megtekintéssel, 2K kedveléssel és több mint 400 könyvjelzéssel. Ez arra utal, hogy a szélesebb piac szkeptikus a BOME-val szemben, tekintettel annak példátlan menetelésére.

Ezzel szemben egyes kommentátorok szerint a Book of Meme legitim és organikus, Mike Schmidt pedig „csúcsjelölt mémnek” nevezte.

A projekt kezdetben előértékesítésként indult, és a korai befektetők számára életbevágó nyereséget hozott. A Lookonchain kriptoanalitikai X-fiók megjegyezte, hogy az egyik előértékesítésben résztvevő 72 ezer dollárból három nap alatt több mint 30 millió dollárt csinált.

Ez valóban lenyűgöző, de más szereplők kisebb befektetésekkel is felbecsülhetetlen vagyont szereztek.

A Lookonchain például azt is kiemelte, hogy az egyik kereskedő hogyan 340-szerezte meg a pénzét. 19 ezer dollárból 6,58 millió dollárt csinált az előértékesítésen keresztül.

Bár a Book of Meme előértékesítése már lezajlott, egy másik versenyző még a láthatáron van: a Dogecoin20

Az előértékesítés két nap alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze, ami hatalmas izgalmat tükröz, és megalapozza a parabolikus tőzsdei bevezetést.

A Dogecoin20 ICO 1,1 millió dollárt gyűjtött, és 605%-os lekötési nyereséget kínál

Az OG mémkeresztapa, a Dogecoin által inspirált új ICO, a Dogecoin20 a mémek izgalmának és robusztus hasznosságának eddig ismeretlen paradigmájába invitálja a felhasználókat.

A 2013-ban Billy Markus és Jackson Palmer szoftvermérnökök által indított Dogecoin viccből jött létre. Mégis, végül az ellenállás szimbólumává vált, amely a TradFi kizsákmányoló és elnyomó gyakorlata ellen küzd.

Bár tomboló sikert aratott, még mindig kapja a kritikák egy részét. De itt jön a képbe a Dogecoin20.

Book

A Dogecoin utólagosan átalakított változataként az új projekt elődje sikerére épül, miközben a jelenlegi piaci dinamikához igazítja azt.

A Dogecoin20 a Stake-to-Earn mechanizmuson keresztül büszkélkedhet a token eredendő hasznosságával, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy passzív jutalmakat szerezzenek a befektetésükön.

Jelenleg 605%-os APY-t gyűjthetnek, de ez csökkenni fog, ahogy egyre több tokent kötnek le.

További előnye a Dogecoin20-nak, hogy a maximalizált készlet 140 milliárd tokenben van meghatározva. Ez magában foglalja a Bitcoin „egészséges pénz” elvét, megakadályozva az inflációt és az árhígulást.

Ehhez képest a Dogecoin végtelen készlettel rendelkezik, ami a Bitcoinhoz hasonló véges kriptók „értékmegőrző” előnyét negligálja.

Az előértékesítés látványos sikert arat, hiszen eddig már több mint 1,5 millió dollár gyűjtött össze a projekt.

Azonban a korai befektetéseket ösztönözendő, a váráslási ár a kampány során végig emelkedni fog.

A $DOGE20-at jelenleg 0,000158 dollárért lehet megvásárolni, de ez az ár emelkedni fog, amikor az előértékesítés 2 nap után a következő szintre lép.

Ha kíváncsi vagy a Dogecoin20-ra, akkor ne késlekedj, tekintsd meg a projekt hivatalos oldalát, és olvasd el a fehér könyvet is.

Irány a Dogecoin20 oldala

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!