Book of Meme (BOME) technikai elemzés 03.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Book of Meme (BOME)

A Book of Meme (BOME) március 16-án kezdett visszalépni. Az árfolyamok a következő 24 órában 49%-kal estek, hogy elérjék a kulcsfontosságú támaszszintet.

A spekulánsok hangulata is az eladók javára billent.

A meme érme láttán adathalászok kihasználták a BOME token közelmúltbeli sikerét.

Be is számoltam ezekről a fejleményekről, hogy idén már 100 millió dollárt veszítettek el adathalász támadások miatt.

Az egy nap alatt közel 50%-os visszalépés viszonylag meredek esés volt, még akkor is, ha március 16-án mindössze hat óra alatt 150%-os rali következett be.

A Fibonacci retracement szintek azt mutatták, hogy a 78,6%-os retracement szint 0,0147 dollárnál újra támaszként tesztelték.

A bikáknak sikerült megvédeniük ezt a szintet és magasabbra hajtaniuk az árakat. A 0,0247 dolláros szint feletti elmozdulás a piaci struktúrát bikás irányba fordítaná.

Az RSI a grafikonon a semleges 50 alatt van, és tétóva lendületet jelzett ebben az idősávban.

Bár az ármozgás bikás volt, az OBV az elmúlt 36 órában lefelé tendált. Az eladási volumen kitartó volt, és a vevők még nem kerültek fölénybe.

Ennek következtében a BOME nem tudta volna bikásan megfordítani a piaci struktúrát.

Március 17-én a BOME 0,0246 dollárról 0,0152 dollárra esett. A 38%-os zuhanás során a token mögötti Open Interest 40,2 millió dollárról 51,8 millió dollárra ugrott.

Az OI növekedése az árak zuhanása közben a short pozíciók megnyitását jelezte.

Mindez a spekulánsok körében erős medvés hangulatot mutatott. A spot CVD szintén gyorsan esett. Azóta a spot kereslet még nem állt helyre.

Az Open Interest továbbra is az 55 millió dolláros határon téblábolt, még akkor is, amikor az árak lassan emelkedtek. A bikás lendület még nem volt jelen.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!