Heti kriptopénz figyelőlista haladó befektetőknek

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac mostanában jelentős fellendülésen megy keresztül, különösen az altcoin szektoron belül, amit a mémérmék, a mesterséges intelligenciával kapcsolatos projektek és a tematikus digitális eszközök, mint például a kutya- és macskaérmék iránti növekvő érdeklődés hajt.

Ezt az újjáéledést jól mutatja, hogy a Total3 index piaci kapitalizációja a Bitcoin (BTC) és az Ether (ETH) kivételével nemrégiben meghaladta a 700 milliárd dollárt, ami erőteljes növekedést jelez a korábbi szintekhez képest, és tükrözi az ezen alternatív eszközök iránti fokozott befektetői lelkesedést.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az altcoin befektetések felfutását tovább hangsúlyozza az AI és a mémcoin indexek figyelemre méltó teljesítménye, amelyek lenyűgöző növekedést értek el.

Ezenkívül az Ethereum-hálózatban megnövekedett aktivitás tapasztalható, ami magasabb tranzakciós díjakat eredményez, ami közel két éve nem volt megfigyelhető jelenség.

A piaci aktivitás ilyen mértékű fellendülése és a hálózat díjbevétele, amely potenciálisan meghaladhatja az évi 10 milliárd dollárt, rávilágít az altcoin-terület iránti növekvő érdeklődésre és befektetésekre.

A héten minden jel arra mutat, hogy a kriptopiacon jelentős mozgások történnek, így ez egy kedvező alkalom arra, hogy tájékozottak maradjunk vagy lépéseket tegyünk.

A gondosan kiválasztott, a növekedés küszöbén állónak tűnő kriptopénzekböl összeállított válogatásunkkal nagyszerű betekintést nyerhet a nagy potenciállal rendelkező pickekbe.

ScapesMania: A siker hullámán lovagolva

A ScapesMania, az úttörő játékprojekt hihetetlen 6 millió dolláros előértékesítési sikere után debütált a PancakeSwapon.

Nézzük meg az útjának fénypontjait, a tulajdonosoknak szóló vonzalmát és azt, hogy mit tartogat a jövő.

Szilárd kezdés

A ScapesMania bemutatkozó kereskedési napja felülmúlta a várakozásokat, a projekt megmutatta erejét és rugalmasságát.

Néhány órán belül a ScapesMania több mint 2535 vételt és 1651 eladást regisztrált, ami összesen lenyűgöző, 2,25 millió dolláros kereskedési volument jelentett.

kriptopénz

A projekt hamar a DEXTools Hot Pairs listájának élére került, jelezve gyors felemelkedését a kriptovilágban.

A ScapesMania vonzerejének feltárása

A ScapesMania azzal különbözteti meg magát, hogy a közösséget előtérbe helyező megközelítést alkalmaz, elkerülve a piramisjátékokat és a bonyodalmakat.

Ez egy olyan egyedülálló játék ökoszisztéma, ahol a játékosok izgalmas élményekbe merülhetnek anélkül, hogy érteniük kellene a kriptóhoz.

Mindeközben a tulajdonosok profitálhatnak a projekt sikeréből, és a DAO irányításon keresztül beleszólhatnak a jövőbeli irányba.

A Web2 és a Web3 közötti hidat képezve a ScapesMania mind a játékosoknak, mind a tulajdonosoknak win-win helyzetet kínál.

Az előttünk álló út

A Statista előrejelzései szerint a casual gaming iparág 2027-re eléri a 19,12 milliárd dollárt, így a ScapesMania stratégiai szempontból sikerre van pozícionálva.

A csapat jelenleg teljes mértékben a termékfejlesztésre és a projekt alapjainak megerősítésére összpontosít.

A tőzsdei bevezetés után egy erőteljes marketingtervvel a ScapesMania új magasságokba emelkedik, finomhangolja stratégiáit és kiterjeszti hatókörét.

A számadatok magukért beszélnek: 6.000.000 dollárt meghaladó előértékesítés, több mint 18.400 tulajdonos és egy több mint 60.000 tagot számláló virágzó közösség – nem is beszélve a 75.000 látogatót meghaladó havi forgalomról.

A Közösségi Trust

A kriptoközösség lelkesedése sokat elmond a ScapesMania potenciáljáról. Sőt, még a bálnák is érdeklődést mutatnak, a befizetések már most meghaladják a 20 000 dollárt.

A csapatnak tudomása van arról, hogy hűséges közösségük nélkül nem jártak volna sikerrel, és hálásak mindenkinek, aki a kezdetektől fogva támogatta őket. És ne feledjétek, ez még csak a kezdet – még sok minden vár ránk!

Csatlakozz az izgalmakhoz

Ahogy a casual játékipar exponenciális növekedésre készül, most van itt a tökéletes alkalom, hogy csatlakozz a ScapesManiához.

A stabil tőzsdei bevezetés utáni árral és a közösség erőteljes támogatásával a projekt izgalmas utazást ígér.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél a ScapesMania sikertörténetének.

Csatlakozz a több mint 18.000 tulajdonoshoz, és biztosítsd a $MANIA tokenjeidet a PancakeSwap-on még ma.

>>> Ne hagyd ki – szerezd meg a $MANIA-t most <<<<

Avalanche (AVAX): Úttörő sebesség és hatékonyság

Az Avalanche (AVAX) a blockchain területen egy rést vájt magának, a sebességre és a hatékonyságra helyezve a hangsúlyt anélkül, hogy a decentralizációt veszélyeztetné.

A felhasználói aktivitás közelmúltbeli visszaesése ellenére a C-láncon az Avalanche (AVAX) ellenállónak bizonyult a szélesebb piaci visszaeséssel szemben, árfolyama a piaci visszaesés időszakaiban is emelkedett.

Ez a rugalmasság részben a staking hozamoknak és a megnövekedett kereskedési volumeneknek tulajdonítható.

Az Avalanche (AVAX) árfolyam-pályája jelentős magasságokkal és mélypontokkal rendelkező hullámvasút volt.

A 2022 májusa óta tartó csúcs elérése után az árfolyam karácsony este után visszaesést tapasztalt, amelyet a csökkent platformhasználat befolyásolt.

Az árelőrejelzések azonban továbbra is optimisták, az előrejelzések szerint 2024 végére 63,63 dollárra emelkedhet.

Az Avalanche (AVAX) előtt kettős kihívás áll: a technológiai előny fenntartása és a platformok elterjedtségének növelése.

Az Ava Labs-nél nemrégiben történt elbocsátások, amelyek célja az erőforrások átcsoportosítása az ökoszisztéma növekedése felé, rávilágítanak az előttünk álló nehézségekre.

A fellendülés és a növekedés potenciálja azonban jelentős, az ökoszisztémába történő stratégiai beruházások és az NFT-ágazatának fejlesztései fényes jövőt jeleznek.

Polkadot (DOT): Az interoperabilitás elősegítése

A Polkadot (DOT) kihívást jelentő időszakon van túl, a legfontosabb mutatók 2023 második negyedévében csökkentek.

A Polkadot 2.0 bejelentése azonban érdeklődést váltott ki, olyan fejlesztéseket ígérve, amelyek újradefiniálhatják a felhasználók blokklánc technológiával való interakcióját.

Bár nem egyértelmű, hogy mit is jelent a Polkadot 2.0, a projekt továbbra is elkötelezett az innováció iránt.

A Polkadot (DOT) ára tükrözi a projekt emelkedéseit és csökkenéseit, jelenleg 6,10 dollár körül áll.

A Polkadot (DOT) árfolyam-előrejelzései változatosak, egyes elemzők 2024-re 10,29 dollárra történő emelkedést prognosztizálnak, míg a bullishabb előrejelzések szerint 2025-re 42,21 dollárra emelkedhet.

A Polkadot (DOT) további útja a Polkadot 2.0 sikeres megvalósításától és a szélesebb felhasználói bázis bevonzásától függ.

Miközben a projekt nagy fejlesztői közösséggel és jelentős előrelépéssel büszkélkedhet a javasolt változtatások terén, le kell küzdenie a csökkentett tétdíjakkal és a SEC által a nagyobb kriptotőzsdék ellen indított jogi lépések utóhatásaival kapcsolatos kihívásokat.

Magic Square (SQR): A Web3 alkalmazás-ökoszisztéma forradalmasítása

A Magic Square (SQR) a Web3 alkalmazás-piac innovatív megközelítésével kelt izgalmakat.

A Magic Square (SQR) 66 millió dollár értékű Magic Square (SQR) ökoszisztéma-támogatási programjának kiosztásával a Magic Square (SQR) a Web3-projektek széles skáláját támogatja, beleértve a dAppokat, játékokat és DeFi protokollokat.

A lépés aláhúzza a projekt elkötelezettségét az innováció és a növekedés előmozdítása mellett a Web3 területen belül.

Az ökoszisztémájába való stratégiai befektetés azt sugallja, hogy a vállalat erősen hisz a hosszú távú értékteremtésben.

A fejlesztők és projektek támogatásának előtérbe helyezése jelentős növekedést és elfogadottságot eredményezhet, ami kedvezően hat a piaci pozíciójára.

A Magic Square (SQR) jövőképe ígéretesnek tűnik, mivel támogatási programja várhatóan innovatív projektek sokaságát vonzza majd a platformjára.

A kihívást azonban a lendület fenntartása és annak biztosítása jelenti, hogy ezek a projektek a platform használatának és a tokenek iránti kereslet növekedését eredményezzék.

Az „Road-to-IDO” kampányának sikere és az inkubált projektek promóciós kampányainak hatékony menedzselésének képessége kritikus fontosságú lesz a hosszú távú siker szempontjából.

Következtetés

A héten a jelek egyértelműnek tűnnek, de mint mindig, a híresen volatilis kriptopiacon belül semmi sem garantálható.

Néhány olyan projektet találhatsz, amelyek hatalmas sikerre látni esélyesnek, köztük a ScapesMania-t, az innovatív casual gaming ökoszisztémát.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!