Ezért lehet, hogy a Bitcoin 100.000 dollárra emelkedik

-

A Bitcoin, a vasárnap 1,5%-os emelkedést tapasztalt. Árfolyama jelenleg 29.300 dollár körül mozog a Bitstamp tőzsdén. Az elmúlt hét napban több mint 6%-os emelkedést ért el a Bitcoin.

A történelmi adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin értékének négy hónapos győzelmi szériáját gyakran megelőzte a következő egy év átlagosan 260%-os emelkedése – írja a Bloomberg.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Ha ez a minta megmarad, akkor a Bitcoin elérheti a 105.000 dolláros rekordot.

A Bitcoin havi nyereségének figyelemre méltó sorozatai közé tartozik a 2012 novemberétől 2013 áprilisáig tartó hat hónapos időszak, amely során az árfolyam 10 dollár körüli értékről 259 dollár fölé emelkedett.

Egy másik jelentős időszak a 2017 áprilisától 2017 augusztusáig tartó hat hónapos sorozat volt, amikor a Bitcoin árfolyama körülbelül 230 dollárról 400 dollár fölé emelkedett.

Ezek a múltbeli tendenciák további összefüggést biztosítanak a jövőbeni, a hőn áhított 100.000 dolláros határig történő megugrás lehetőségével kapcsolatban.

A Standard Chartered, az egyik vezető globális bank előrejelzése szerint a Bitcoin 2024 végére 100.000 dollárig emelkedhet, ami egy új kripto tavasz eljövetelét jelentené.

Tavaly a Bitcoin 60%-os zuhanást szenvedett el az iparág számos nagy horderejű kudarcát követően. Ezek közül a legjelentősebb az FTX kriptopénz tőzsde összeomlása volt.

Mivel a 100.000 dollárra való felszökés lehetősége a láthatáron van, a befektetők és a befektetők is figyelemmel fogják kísérni a kriptopénz teljesítményét az elkövetkező hónapokban.

zeta

Olvastad már? A Twitter betör az újságírás területére

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.28.

Prémium Solana (SOL) A piac napközbeni gyengesége ellenére, ahogy a Bitcoin és az Ethereum küzd, a Solana (SOL) árfolyam trendje fenntartja az optimizmust. Annak ellenére, hogy a múlt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!