Ezért lehet, hogy a Bitcoin 100.000 dollárra emelkedik

-

A Bitcoin, a vasárnap 1,5%-os emelkedést tapasztalt. Árfolyama jelenleg 29.300 dollár körül mozog a Bitstamp tőzsdén. Az elmúlt hét napban több mint 6%-os emelkedést ért el a Bitcoin.

A történelmi adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin értékének négy hónapos győzelmi szériáját gyakran megelőzte a következő egy év átlagosan 260%-os emelkedése – írja a Bloomberg.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Ha ez a minta megmarad, akkor a Bitcoin elérheti a 105.000 dolláros rekordot.

A Bitcoin havi nyereségének figyelemre méltó sorozatai közé tartozik a 2012 novemberétől 2013 áprilisáig tartó hat hónapos időszak, amely során az árfolyam 10 dollár körüli értékről 259 dollár fölé emelkedett.

Egy másik jelentős időszak a 2017 áprilisától 2017 augusztusáig tartó hat hónapos sorozat volt, amikor a Bitcoin árfolyama körülbelül 230 dollárról 400 dollár fölé emelkedett.

Ezek a múltbeli tendenciák további összefüggést biztosítanak a jövőbeni, a hőn áhított 100.000 dolláros határig történő megugrás lehetőségével kapcsolatban.

A Standard Chartered, az egyik vezető globális bank előrejelzése szerint a Bitcoin 2024 végére 100.000 dollárig emelkedhet, ami egy új kripto tavasz eljövetelét jelentené.

Tavaly a Bitcoin 60%-os zuhanást szenvedett el az iparág számos nagy horderejű kudarcát követően. Ezek közül a legjelentősebb az FTX kriptopénz tőzsde összeomlása volt.

Mivel a 100.000 dollárra való felszökés lehetősége a láthatáron van, a befektetők és a befektetők is figyelemmel fogják kísérni a kriptopénz teljesítményét az elkövetkező hónapokban.

zeta

Olvastad már? A Twitter betör az újságírás területére

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!