Ez az Elon Musk cég elfogadja a Dogecoin-t

-

Az X felhasználó @cb_doge, aki magát a Dogecoin UX/UI és grafikus tervezőjének nevezi, a közösségi média fiókjában a DOGE-ról posztolt.

A „DogeDesigner” emlékeztette a globális kriptoközösséget, hogy Musk több cége is elfogadja a DOGE-t az áruikért és szolgáltatásaikért. Köztük van a The Boring Company is.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A @cb_doge által közzétett X posztból kiderül, hogy bárki foglalhat fuvart ennél az Elon Musk által vezetett cégnél az eredeti mém kriptopénzzel.

dogecoin
Forrás: X

A Dogecoin és az X csapatának ugyanaz a bennfentes egy hónappal ezelőtt figyelmeztette a kriptoközösséget, hogy a Tesla csak egy kriptopénzt fogad el – a DOGE-t. A SpaceX is – mindketten kínálnak árut ehhez a népszerű mém-témájú kriptóhoz.

Minden olyan bejelentés, hogy ezek az Elon Musk által vezetett cégek más kriptókat is elfogadnak, átverés – utalt rá @cb_doge.

A Dogecoin május elején hivatalosan is felkerült a Tesla fizetési lehetőségeinek listájára.

A DOGE serege arra számít, hogy az Elon Musk tulajdonában lévő X közösségi média platform is integrálni fogja a Dogecoin-t a belső X fizetések részeként az év végéig.

Előzőleg a @cb_doge többször is közzétett emlékeztetőket arról, hogy a fizetések később, 2024-ben indulnak el.

Olvastad már? Fontos hírek: A Web3 hatásai Hong Kongban, a MTAUR felforgatja a kriptopiacot?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!