Ez a Solana (SOL) árfolyamszint veszélyes

-

Az Ex-Ark Invest elemzője úgy véli, hogy a Solana az első jelentős ellenállással szembesült.

A Solana (SOL) a közelmúltbeli piaci rally egyik élharcosává vált.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azonban minden csúcshoz tartozik egy potenciális szakadék, és a Solana esetében bizonyos árszintek most intenzív vizsgálat alatt állnak.

Chris Burniske elemző, aki korábban az Ark Investnél dolgozott, egy konkrét árszintet jelölt meg veszélyes zónaként a SOL számára, ami a lenyűgöző emelkedés visszafordulásának lehetőségét sugallja.

A SOL/USDT napi grafikonját megvizsgálva a Solana legutóbbi emelkedése nem volt más, mint meteorszerű, az árfolyam új magasságokba emelkedett.

Az 55 dollár fölé emelkedő meredek ugrás azonban kritikus ellenállási szinthez juttatta a SOL-t.

A hosszú felső kanóc jelenléte a napi gyertyán azt jelzi, hogy míg a vevők felfelé hajtották az árat, az eladók erőteljesen közbeléptek, ami egy lehetséges visszafordulásra utal.

A grafikon azt mutatja, hogy a SOL meteorikus emelkedését a kereskedési volumen jelentős növekedése támogatta, ami megerősíti a bikás hangulat erejét.

Az 55 dollár körüli árszint azonban olyan ellenállási pontnak tűnik, ahol a rally visszaeséssel szembesülhet.

Ezt az ellenállást az RSI mutató a túlvásárolt területhez közeledő értéke is alátámasztja, ami gyakran megelőzi a visszalépést, mivel a kereskedők profitot realizálnak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Egy esetleges árfolyam-visszafordulás ezen a ponton a Solana értékét a következő fő támaszszintig, esetleg a 45 dolláros szint környékéig visszahúzódhat, ahol az 50 napos mozgóátlag található.

Ez a mozgóátlag egy dinamikus támaszszintként szolgálhat, amely megtámasztja a SOL árfolyamát, és megakadályozza a meredekebb esést.

A kriptoterület releváns szalagcímei szorosan követik a Solana teljesítményét.

A hálózat növekvő ökoszisztémája, a növekvő elfogadás és a skálázási megoldásokkal kapcsolatos közelmúltbeli bejelentések mind hozzájárultak a bikás narratívához.

solana
Forrás: tradingview.com

Olvastad már? Egy friss felmérés szerint a franciák 9%-a rendelkezik kriptopénzekkel

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!