Ez a Solana (SOL) árfolyamszint veszélyes

-

Az Ex-Ark Invest elemzője úgy véli, hogy a Solana az első jelentős ellenállással szembesült.

A Solana (SOL) a közelmúltbeli piaci rally egyik élharcosává vált.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azonban minden csúcshoz tartozik egy potenciális szakadék, és a Solana esetében bizonyos árszintek most intenzív vizsgálat alatt állnak.

Chris Burniske elemző, aki korábban az Ark Investnél dolgozott, egy konkrét árszintet jelölt meg veszélyes zónaként a SOL számára, ami a lenyűgöző emelkedés visszafordulásának lehetőségét sugallja.

A SOL/USDT napi grafikonját megvizsgálva a Solana legutóbbi emelkedése nem volt más, mint meteorszerű, az árfolyam új magasságokba emelkedett.

Az 55 dollár fölé emelkedő meredek ugrás azonban kritikus ellenállási szinthez juttatta a SOL-t.

A hosszú felső kanóc jelenléte a napi gyertyán azt jelzi, hogy míg a vevők felfelé hajtották az árat, az eladók erőteljesen közbeléptek, ami egy lehetséges visszafordulásra utal.

A grafikon azt mutatja, hogy a SOL meteorikus emelkedését a kereskedési volumen jelentős növekedése támogatta, ami megerősíti a bikás hangulat erejét.

Az 55 dollár körüli árszint azonban olyan ellenállási pontnak tűnik, ahol a rally visszaeséssel szembesülhet.

Ezt az ellenállást az RSI mutató a túlvásárolt területhez közeledő értéke is alátámasztja, ami gyakran megelőzi a visszalépést, mivel a kereskedők profitot realizálnak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Egy esetleges árfolyam-visszafordulás ezen a ponton a Solana értékét a következő fő támaszszintig, esetleg a 45 dolláros szint környékéig visszahúzódhat, ahol az 50 napos mozgóátlag található.

Ez a mozgóátlag egy dinamikus támaszszintként szolgálhat, amely megtámasztja a SOL árfolyamát, és megakadályozza a meredekebb esést.

A kriptoterület releváns szalagcímei szorosan követik a Solana teljesítményét.

A hálózat növekvő ökoszisztémája, a növekvő elfogadás és a skálázási megoldásokkal kapcsolatos közelmúltbeli bejelentések mind hozzájárultak a bikás narratívához.

solana
Forrás: tradingview.com

Olvastad már? Egy friss felmérés szerint a franciák 9%-a rendelkezik kriptopénzekkel

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!