CZ támogatja Michael Saylort a Bitcoin (BTC) stratégiájában

-

A Binance tőzsde társalapítója és vezérigazgatója, Changpeng Zhao X posztot tett közzé, amelyben támogatja a MicroStrategy alapítóját, Michael Saylort a Bitcoin-felhalmozási stratégiájában, amelyet a vállalat az elmúlt három évben folytatott.

CZ támogatja Michael Saylort a Bitcoin-ügyben

A CZ megosztotta Saylor egy nappal korábban közzétett X-posztját, amelyben bemutatta, hogy a MicroStrategy 2020 augusztusának eleje óta, amikor is megkezdte a Bitcoin-felhalmozását, hatalmas mértékben nőtt a Bitcoin.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Saylor tweetje szerint a BTC 214%-os növekedést mutatott, míg az arany azóta 3%-ot veszített az értékéből.

A CZ számos Bitcoin-gyűlölőt idézett, bankoktól és konzervatív pénzintézetektől, mint például a JP Morgan vezetője, Jamie Dimon, akik azt állítják, hogy a Bitcoin nem lehet jó értékmegőrző, mert „túlságosan volatilis”.

A MicroStrategy őrületes BTC-nyereséggel büszkélkedhet

A MicroStrategy három évvel ezelőtt alkalmazta Bitcoin-stratégiáját, és azóta folyamatosan gyűjtötte a BTC-t darabokban.

Tavaly május óta a Saylor által vezetett üzleti intelligenciaóriás 28.560 BTC-t (734 millió dollárnak megfelelő összeget) vásárolt 25.707 dolláros átlagáron.

Októberben a vállalat egy másik Bitcoin-részletet, 155 BTC-t szerzett, amiért 5,3 millió dollárt fizetett. Jelenleg a MicroStrategy összesen 158.400 bitcoint birtokol, ami elképesztő 5 760 295 200 dollár értékű.

A közelmúltban jelentették, hogy az üzleti intelligencia nagyágyúja elképesztő, nem realizált nyereséget jelentett a birtokában lévő BTC-ken – több mint 1,1 milliárd dollárt.

Ez a hír azután érkezett, hogy a Bitcoin növekedést kezdett mutatni, a 34.600 dolláros zónából egészen a 37.890 dolláros csúcsig emelkedett november 9-én.

Azóta a Bitcoin fokozatosan közel 4%-ot veszített értékéből, kétszer 36.240 dollárig csökkent, de jelenleg 35.836 dolláron cserél gazdát a Bitstamp tőzsdén.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

A BlackRock a Bitcoin ETF bejelentése után az Ethereum ETF-et célozza meg

A fent említett Bitcoin fellendülés a közösség azon reményének tudható be, hogy november 17-ig az Egyesült Államok szabályozó hatósága, a SEC végre zöld utat adhat a Bitcoin spot ETF-eknek.

A BlackRock által benyújtott beadvány lenne az első, de jelenleg mintegy tucatnyi ETF-beadványt vizsgál a SEC csapata, köztük az Ark Investment, a Fidelity, a Grayscale, a VanEck és mások.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ha a szabályozó mégis jóváhagyja a Bitcoin spot ETF-et, akkor ez sok szakértő szerint milliárdos nagyságrendű likviditást vonz majd a Bitcoinba.

Eközben a BlackRock már megkezdte a lépéseket egy Ethereum ETF elindítására is, valamint cáfolta azokat a hamis pletykákat, amelyek szerint XRP-alapú ETF-et nyújtott be. Ez utóbbi hír miatt az XRP 12%-ot zuhant ma délelőtt.

Olvastad már? Mit várnak az elemzők a Solana (SOL) és a Litecoin (LTC) árfolyamára a holnapi nap folyamán?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!