Mit várnak az elemzők a Solana (SOL) és a Litecoin (LTC) árfolyamára a holnapi nap folyamán?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac jelenleg az újrakalibrálás fázisát éli, a Bitcoin az enyhe eladás ellenére fenntartotta 36.000 dollár feletti emelkedését, a Solana (SOL) pedig 24 óra alatt több mint 6%-os csökkenést tapasztalt.

Ez a óvatos optimizmussal és a makrogazdasági adatok figyelésével jellemezhető környezet teremti meg a terepet a Solana (SOL), a Litecoin (LTC), míg a ScapesMania (MANIA) mint potenciállal rendelkező új belépő elemzésére.

A szakértők között nincs egyetértés abban, hogy merre mennek tovább az árak.

Ezért részletes cikkben hasonlítottuk össze a Solana (SOL) és a Litecoin (LTC) várható jövőjét.

Vajon a fizetőeszközök képesek lesznek lépést tartani a ScapesMania (MANIA) robbanásszerű növekedésével? Derítsük ki!

Összefoglaló:

  • ScapesMania (MANIA): A ScapesMania újszerű és ígéretes kriptopénzként tűnik fel, amelyet a kriptoterületen a sikeres előértékesítés és a bevételtermelés innovatív megközelítése különböztet meg.
  • Solana (SOL): A Solana (SOL) a közelmúltban elért 35%-os nyereség ellenére árnyalt jövő előtt áll, a technológiai erények és a piaci kihívások közötti egyensúlyozással, miközben a láncon belüli mérőszámok és külső tényezők által befolyásolt áringadozással navigál.
  • Litecoin (LTC): A Litecoin (LTC) a bikás kitörés jeleit mutatja, amelyet a növekvő bányász- és bálna-aktivitás táplál, és a kulcsfontosságú ellenállási szintek átlépésének lehetősége, annak ellenére, hogy a közelmúltban más főbb kriptovalutákhoz képest alulteljesített.

ScapesMania (MANIA): Egy új versenyző

Sok kripto szakember a ScapesManiát választja a 2023-as év legjobb új projektjének és azon túl.

Azzal sikerül elkülönülnie a versenytársaktól, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

A gyors potenciális nyereséget kereső cégeknek és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az idő telik, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Solana (SOL): A nagysebességű blokklánc

solana

A Solana (SOL) nemrégiben jelentős emelkedésen ment keresztül: árfolyama mindössze öt nap alatt 58,6%-kal megugrott, és november 11-én elérte a 64 dolláros csúcsot.

Ezt azonban egy kétnapos, 11,3%-os visszalépés követte 54 dollárra, ami spekulációkat váltott ki a bikás lendület jövőjével kapcsolatban. Más vezető altcoinokkal összehasonlítva a Solana (SOL) a tágabb altcoin-piacon alulteljesített a csúcspontja óta.

Ez a teljesítmény kérdéseket vet fel a Solana (SOL) árdinamikáját befolyásoló tényezőkkel kapcsolatban, valamint azzal kapcsolatban, hogy a közelmúltbeli csökkenés átmeneti kiigazítás-e, vagy egy hosszabb távú tendenciát jelez.

A Solana (SOL) árfolyamsávja jelenleg 26,75 és 44,35 dollár között ingadozik.

A 10 napos mozgóátlag 48,98 dolláron áll, míg a 100 napos mozgóátlag 26,10 dolláron. Az 50,27 és 67,87 dolláros ellenállási szinteket érdemes figyelni, mivel ezek potenciális felfelé irányuló mozgásokat jelezhetnek.

Ezzel szemben a 15,05 dollárnál lévő támaszszint a lefelé irányuló tendenciák lehetőségére világít rá.

A Solana (SOL) legutóbbi árfolyam-ingadozása ellenére – hét nap alatt figyelemre méltó, 35%-os nyereséggel – a jövője továbbra is árnyalt marad.

A legfontosabb tényezők közé tartoznak a láncon belüli mérőszámai, a derivatív piaci viselkedés, valamint az olyan külső elemek hatása, mint az FTX tőzsdei és az Alameda Research által készített átruházási ütemterv.

Miközben a Solana (SOL) potenciált mutat az NFT-piacon, a teljes piaci kapitalizációját és a közelmúltbeli 5,5%-os árfolyamkorrekciót a befektetők szorosan figyelik.

Ezek az összetevők együttesen óvatos, de dinamikus kilátásokat sugallnak a Solana (SOL) számára, mivel a technológiai erősségek és a piaci kihívások összetett keverékén navigál.

Litecoin (LTC): Potenciális kitörés előtt

A Litecoin (LTC) nemrégiben visszanyerte a 75 dolláros szintet, ami optimizmust keltett egy bikás kitörés tekintetében.

Ezt a hangulatot erősíti a bányászok és a kriptobálnák növekvő tranzakciós aktivitása, amely visszatér a felezési esemény előtt látott szintekre.

Az elmúlt hetek alulmúlása ellenére az olyan mega-capokhoz képest, mint a Bitcoin (BTC) és a Solana (SOL), az on-chain adatok azt jelzik, hogy a Litecoin (LTC) hálózaton belüli kulcsfontosságú érdekeltek jelentős ármozgásra készülnek.

Jelenleg a Litecoin (LTC) ára 61,55 és 74,52 dollár között ingadozik.

A 10 napos mozgóátlag 73,29 dolláron, a 100 napos mozgóátlag pedig 67,43 dolláron áll.

Ezek a számok növekvő lendületre utalnak, és potenciálisan áttörheti a 80,10 és 93,06 dolláros ellenállási szinteket.

A 41,21 és 54,17 dolláros támaszszinteket azonban továbbra is kulcsfontosságú figyelni, mivel ezek potenciális visszaesést jelezhetnek.

Az augusztusi feleződést követően a Litecoin (LTC) bányászok kezdetben 500 000 Litecoint (LTC) adtak el, de azóta ismét elkezdtek felhalmozni, és a tartalékok november 7-én átlépték a 2,6 millió Litecoint (LTC).

Ez a felhalmozás bikás jel, ami azt mutatja, hogy a bányászok bíznak a Litecoin (LTC) jövőbeli árában. Emellett a bálnatranzakciók jelentős növekedése, amely négyhavi csúcsot ért el, a nagy intézményi befektetők növekvő érdeklődésére utal.

Ez a bányászok és bálnák együttes aktivitása pozícionálja a Litecoint egy lehetséges bikás árfolyam-akcióra.

Következtetés

A kriptopénzpiac újrakalibrálásának jelenlegi szakaszában a Solana (SOL) és a Litecoin (LTC) a saját kihívásaik és lehetőségeik között mozog, tükrözve a volatilitás és a potenciális növekedés szélesebb trendjeit.

Ehhez a dinamikus környezethez járul hozzá a ScapesMania (MANIA), egy új versenyző a kriptopiacon, amely innovatív stratégiáival és előértékesítési sikereivel új perspektívát hoz.

A mostaninál nincs jobb alkalom arra, hogy bekapcsolódjon ebbe a projektbe, és teljes mértékben kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!