Exponenciális növekedés előtt áll a bitcoin a Fundstrat vezető stratégája szerint

-

A Fundstrat Global Advisors kutatási vezetője szerint a bitcoin még „exponenciális növekedés előtt áll”.
A stratéga elismerte ugyan a kriptopénz közelmúltbeli árfolyam-ingadozásait, de hangsúlyozta, hogy a bitcoin eddig rövid idő alatt visszanyerte veszteségeit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Exponenciális növekedés állhat előttünk

A Fundstrat Global Advisors ügyvezető partnere és kutatási vezetője, Thomas Lee a CNBC-nek adott hétfői interjújában beszélt a bitcoin kilátásairól.
Lee a Wall Street stratégája, aki több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a részvénykutatásban. A Fundstrat társalapítása előtt, 2007 és 2014 között a J.P. Morgan vezető részvénystratégája volt.
A Fundstrat stratégája a bitcoinba való befektetést ajánlja, hangsúlyozva, hogy a kriptopénz még „exponenciális növekedés áll”, ahogy egyre inkább mainstreammé válik.

Bár elismerte, hogy a BTC árfolyama nemrégiben csökkenést szenvedett el, ragaszkodott ahhoz, hogy az ingadozásokkal való kereskedés helyett érdemesebb a kriptovalutát a volatilitások során is tartani. Elmagyarázta:

„A bitcoin minden évben 10 nap alatt hozza az összes nyereségét, és ha nem birtokolsz bitcoint ebben a 10 napban, akkor 25%-ot veszítesz egy évben. Számomra az a fajta hétvégi mészárlás, ami történt, fájdalmas, de elég gyakori.”

Múlt héten Lee kommentálta a Square vezérigazgatójának, Jack Dorsey-nak a Twitter vezérigazgatói posztjáról való lemondását.
A Fundstrat stratégája úgy látja, hogy Dorsey távozása bikaként hat a kriptóra. Hangsúlyozta, miszerint még mindig a kriptotér korai szakaszában vagyunk, nemcsak az olyan projektek, mint a Bitcoin és az Ethereum, hanem ”a kriptorészvények és a kripto köré épülő vállalkozások mennyisége” szempontjából is.
Lee nem az egyetlen, aki a bitcoinban látja a felfelé ívelő tendenciát. A milliárdos Barry Sternlicht, a Starwood Capital Group elnöke a múlt héten azt mondta, hogy a bitcoin coinonként egymillió dollárt is érhet.

Eközben a Microstrategy vezérigazgatója úgy látja, hogy a bitcoin 100 billió dolláros eszközosztállyá nőheti ki magát.
A Skybridge Capital alapítója szerint a bitcoint könnyen 500 ezer dolláron fogják kereskedni, és arra buzdítja a befektetőket, hogy már most vegyenek BTC-t.

Olvastad már? Máshogy fognak kinézni az eurobankjegyek – közben fejlesztik a digitális eurót is

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!