Ethereum technikai elemzés 04.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az Ethereum árfolyamelemzése negatív tendenciát mutatott a mai piacon. Az ETH-ra nehezedő medvés nyomás továbbra is jelen van, és úgy tűnik, hogy a medvék irányítanak.

Azonban jó esély van arra, hogy a bikák visszavegyék az irányítást, ha az árfolyamot az 1.962 dolláros ellenállási szint fölé tudják tolni.

Az ETH/USD jelenleg 1.887 dolláron kereskedik, és az 1.900 dolláros szint alá esett.

A következő nagyobb támasz az Ethereum számára az 1.792 dolláros szintnél található.

Ha a medvék képesek áttörni ezt a szintet és fenntartani a jelenlegi lendületüket, akkor az ETH tovább csúszhat lefelé az 1.700 dolláros tartományba.

A 24 órás Ethereum árelemzési grafikonon látható, hogy a piac csökkenő tendenciát mutat azóta, hogy a héten elérte az 1.962 dolláros csúcsot.

Ezután a piac átfordult, és az elmúlt 24 órában 4,15 százalékos csökkenéssel 1.872 dolláros mélypontra esett.

A piac az elmúlt napokban konszolidálódott, és úgy tűnik, hogy a medvék irányítják a piacot.

Úgy tűnik, hogy a piac a közeljövőben folytathatja a csökkenő tendenciát, mivel a medvék igyekeznek átvenni az irányítást.

A napi technikai mutatók többnyire a piac medvés hangulatára utalnak. A mozgóátlag mutató jelenleg 1,880 dolláron áll, és lefelé lejt.

A relatív erősség index (RSI) csökkent, és jelenleg 49,31-en áll, ami azt jelzi, hogy a medvék irányítják a piaci lendületet.

A mozgóátlag konvergencia és divergencia (MACD) vonal is a jelzővonal alá került, ami medvés átmenetet jelez.

Összefoglalva, ha bikáknak sikerül áttörniük az 1.962 dolláros ellenállási szintet, akkor az ETH kap egy ujabb esély arra, hogy lendületet kapjon, de sajnos erre per pillanat nem sok esély mutatkozik, de várjuk ki a végét és legyünk türelmesek.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!