Ethereum Name Service (ENS) technikai elemzés 01.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum Name Service (ENS)

Az Ethereum Name Service (ENS) január 1. és 14. között 191%-kal nőtt.

A 9,44 dollárról 27,54 dollárig emelkedett, de azóta a cikk megjelenésének időpontjában 19,15 dollárra csökkent. A legutóbbi esés az árfolyamot is 20,5 dollár alá vitte.

A januári rallyt a Fibonacci-retracement szintek ábrázolásához használtuk.

Ez azt mutatta, hogy a 18,48, 16,34 és 13,29 dolláros szintek fontos támaszszintek voltak lent. A piac szerkezetének agresszív olvasata azt mutatta, hogy az medvés.

Ugyanakkor a 11,6 dolláros szintről azt is állíthatjuk, hogy az elmúlt két hónap rallyja szempontjából relevánsabb magasabb mélypont.

Az RSI is a semleges 50 felett volt, ami azt jelentette, hogy a lendület a vevők javára szólt.

Az OBV jelentősen csökkent az elmúlt héten, ami rávilágított az eladási nyomásra.

Az érmék átlagéletkora decemberben emelkedő tendenciát mutatott, de ez megszakadt az elmúlt hetekben, miközben az árak gyorsan emelkedtek felfelé.

Ez azt jelentette, hogy az ENS-tulajdonosok valószínűleg eladták a tokenjeiket, ami a széttöredezett átlagos érmék korához vezetett.

A tőzsdei metrikán a kínálat is gyorsan feljebb emelkedett. Ez jelezte a megnövekedett eladási nyomás valószínűségét, mivel a tulajdonosok a tokeneket központi tőzsdékre vitték.

Ezek a metrikák együttesen azt sugallták, hogy az ENS eddigi rallyja a végéhez közeledhet.

Az MVRV arány is két éve nem látott csúcsot ért el. Ezt gyors eladás követte, és az MVRV-arány szintén zuhant.

Ebből arra lehetett következtetni, hogy a tulajdonosok nagyon szeretnék realizálni a nyereségüket.

Tekintettel az MVRV magas, 30,6%-os értékére a visszahúzódás ellenére, ez erős utalás volt arra, hogy a token még mindig túlértékelt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!