3 olcsóbb kriptovaluta, ami 2024-ben pénzügyileg függetlenné tehet

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg a Bitcoin 2024. április 24-én várható negyedik feleződésére koncentrál, ami a bányászok jutalmainak várható csökkenése miatt jelentősen befolyásolhatja az árfolyamát.

Ez az esemény valószínűleg meghosszabbítja a Bitcoin 2023-as rallyját.

Eközben az altcoin-piac pezseg, a befektetők az újonnan bevezetett érméket és a mesterséges intelligenciával kapcsolatos kriptovalutákat szemlélik, az olyan technológiai óriások, mint az NVIDIA és az Apple fejleményei hatására.

Ennek fényében összeállítottunk egy listát a különböző szektorokon belüli olcsó, ígéretes startupokról.

Ha szeretnéd minél előbb valóra váltani az anyagi függetlenségről szőtt álmaidat, vess egy pillantást ezekre az ígéretes lehetőségekre, mivel ezek segíthetnek abban, hogy 2024-ben elérd a célodat.

ScapesMania: Út az új magasságokba

A ScapesMania új magasságokba tör a kripto-univerzumban, ezért ne hagyja ki a korai árengedményt.

A projekt februárban fejezi be lenyűgöző finanszírozási kampányát, ami lehetővé teszi, hogy hamarosan az Tier-1 platformokon is jegyezzék.

A tőzsdei jegyzést követően a token jelentős növekedési potenciállal rendelkezik. Miért?

Először is, a tőzsdei bevezetés utáni erőteljes marketingstratégia, amelyet egy tapasztalt, széles körű szakértelemmel rendelkező csapat vezet.

Emellett a ScapesManiához való csatlakozás több mint passzív birtoklás, a közösség extra jutalmakat kaszálhat a token visszavásárlásból, égetésből és stakingből.

Emellett a token hasznossága túlmutat a múló trendeken. A rövid életű hype-ra épülő mémérmékkel ellentétben a ScapesMania tartós értékre és gyakorlati felhasználásra épül.

Mivel az előértékesítés a végéhez közeledik, cselekedj gyorsan, és biztosítsd magadnak a kedvezményes tokeneket!

A visszaszámlálás megkezdődött – ragadd meg ezt a lehetőséget, mielőtt túl késő lenne.

kripto

Előértékesítési lehetőségek

A ScapesManiához való csatlakozással most bónuszok kincsesbányája nyílik meg, összesen akár +102%, valamint olyan exkluzív lehetőségek, mint a tokenek visszavásárlása és elégetése, valamint a staking.

Ez az úttörő projekt eddig 4,700,000+ dollárt gyűjtött össze kizárólag a közönség/ kiskereskedelmi szektorból, és folyamatosan napi 50,000 dolláros finanszírozást biztosít, ami vonzó lehetőséget jelent a korai felhasználók számára.

A ScapesMania az első szintű kriptomédia platformokon is egyre nagyobb teret nyer, és elismert kripto influencerek is támogatják.

Kedvező kilátások

Vizsgáljuk meg a ScapesMania növekedése mögött álló fő mozgatórugókat:

  • A ScapesMania a 376 milliárd dolláros, virágzó szerencsejáték-iparban tevékenykedik, és a piac további bővülésével jelentős potenciálra számíthat.
  • A projekt gyorsan növeli a láthatóságot és a likviditást, és tervezi a főbb tőzsdéken való jegyzést, ami biztosítja a nagyobb nyilvánosságot és a könnyebb kereskedést.
  • A ScapesMania sokszínű közönséget céloz meg, ami az egy fókuszú projektekhez képest ellenállóbbá teszi a piaci ingadozásokkal szemben.
  • A tokenek jelenleg kedvezményes áron kaphatók, az árak pedig minden egyes előértékesítési szakasz után emelkedni fognak, ami a tőzsdei bevezetés után jelentős nyereséget eredményezhet a korai támogatók számára.

>>> Utolsó esély a kedvezményre – cselekedjen most a hivatalos oldalon! <<<

Ne várj! Cselekedj most!

A mai kedvezmény miatt a ScapesMania tokenek nagyszerű ajánlatot jelentenek, de a lehetőség már nem tart sokáig.

kripto

Ne hagyd ki – szerezd be a tokeneket most, és kezdj egy olyan utazást, ahol nem az ég a határ, hanem csak a kezdet.

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használd a KOO662 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet köthess egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetsz.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Pyth Network (PYTH): A növekedés és a potenciál feltárása

A Pyth Network (PYTH), egy áraggregátor orákulum, 2023 novemberében indult el, és gyorsan figyelmet kapott a kriptoterületen.

A Pyth Network (PYTH) körülbelül 540 millió dolláros piaci kapitalizációjával rövid idő alatt jelentős növekedést mutatott.

A hálózatot az különbözteti meg a versenytársaitól, hogy a pontos piaci adatokat közvetlenül a kereskedőktől és a tőzsdékről szolgáltatja.

A token a bevezetése óta volatilitást mutat, a legmagasabb értéke 0,6544 dollár, a legalacsonyabb pedig 0,2774 dollár volt. Az árfolyam fellendülést és ingadozást mutatott, ami dinamikus piaci jelenlétet jelez.

A Pyth Network (PYTH) jövőbeli árfolyamára vonatkozó előrejelzések eltérőek, a 2025-re vonatkozó becslések 0,85 és 2,89 dollár között mozognak. A 2030-ra vonatkozó hosszú távú előrejelzések 5 dolláros potenciális csúcsra utalnak.

Ezek az előrejelzések a hálózat elfogadásától, a technológiai fejlődésektől, valamint a blokklánc és a DeFi ökoszisztéma általános növekedésétől függenek.

Ugyanakkor a más oracle-hálózatok által támasztott verseny és a piaci volatilitás továbbra is kihívást jelent.

Sei (SEI): A piac fejlődése és jelenlegi helyzete

A Sei (SEI), egy Layer 1 blokklánc, amelyet a kereskedés megkönnyítésére terveztek, 2023 augusztusi indulása óta lenyűgöző növekedést mutat.

A Circle USD Coin (USDC) érmével való integráció, valamint a sebességre és az alacsony tranzakciós költségekre való összpontosítás hozzájárult a gyors elterjedéséhez.

A Sei (SEI) 2023. december végén érte el történelmi csúcsát, piaci kapitalizációja 875 millió dollár körüli volt.

A Sei (SEI) árfolyama a piacra kerülése óta dinamikusan alakult. A 0,007989 dollárról indult, majd 2023. december 20-ra gyorsan minden idők legmagasabb értékére, 0,3865 dollárra emelkedett.

Ez a gyors növekedés tükrözi a piac érdeklődését a Sei (SEI) egyedi ajánlatai iránt.

A Sei (SEI) árfolyam-előrejelzések optimisták, a 2025-re vonatkozó becslések 0,7385 és 1,30 dollár között mozognak. A 2030-ra vonatkozó hosszú távú előrejelzések 4,97 dolláros potenciális csúcsra utalnak.

A Sei (SEI) sikere attól függ, hogy képes lesz-e vezető DEX-ként befutni, valamint a DeFi és a Web3 tér folyamatos növekedésétől.

A szabályozási kihívások és a DEX területen belüli verseny azonban befolyásolhatják a jövőbeli pályáját.

Következtetés

A kriptopiac 2024-ben jelentős változások előtt áll, amelyeket elsősorban a Bitcoin negyedik feleződése és az altcoinok iránti növekvő érdeklődés befolyásol.

Ez a változás egyedülálló lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy felfedezzék a feltörekvő kriptovalutákat, mint például a ScapesMania.

A játékhoz kapcsolódó koncepciójával és előértékesítési előnyeivel a projekt soha nem látott mértékben vonzza a korai támogatókat, köztük a rekordösszegű befizetéseket teljesítő kriptobálnákat.

Most remek alkalom lehet arra, hogy te is beszállj – a projekt egyes szakértők szerint nagymértékben fog növekedni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!