Bonk (BONK) technikai elemzés 01.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bonk (BONK)

A mémipar a hónap eleje óta hatalmas ingadozást mutat az értékelésében.

Továbbá a top mémcoinok jelentősen veszítettek értékükből, ami a befektetők érdeklődésének csökkenését jelzi.

A Bonk (BONK) árfolyama körülbelül egy hétig folyamatosan egy konszolidált sávban, 0,000012764 és 0,000015530 dollár között mozgott, majd a piac veszített lendületéből, és az árfolyam körülbelül 28%-os korrekciót szenvedett az értékelés tekintetében.

Ezután az árfolyam egy ideig oldalazott, majd az árfolyam újabb értékkorrekciót tapasztalt.

Miután a 0,000016876 dolláros csúcsot rögzítette, az árfolyam folyamatosan medvés befolyás alatt kereskedik, és több mint 33%-ot veszített az értékeléséből.

Ráadásul az árfolyam nemrég áttörte a támaszszintet, ami erős medvés befolyást jelez a kriptoterületen.

Vissza fog emelkedni a BONK árfolyama?

A technikai indikátor, a MACD állandó flatline-t mutat, ami gyenge árfolyam-akcióra utal.

Továbbá az átlagok nagy valószínűséggel medvés konvergenciát mutatnak, ami azt jelzi, hogy az ár az elkövetkező napokban tovább fog veszíteni az értékéből.

Ha a bikák a 0,00001119 dolláros ellenállási szint fölé tolják az árfolyamot, akkor a BONK árfolyama újra lendületbe jön, és hamarosan tesztelni fogja a 0,00001276 dolláros felső ellenállási szintet.

Ezenkívül, ha a bikák továbbra is folytatják az értéknövekedést, akkor a BONK mémcoin árfolyama felkészül a 0,00001420 dolláros ellenállási szintjének tesztelésére az elkövetkező időszakban.

Negatívan, ha a bikák nem tudják tartani az árat, a BONK token csökkenni fog, hogy hamarosan tesztelje a 0,000009635 dolláros támaszszintjét.

Sőt, ha a piac továbbra is medvés befolyás alatt kereskedik, akkor felkészül a 0,000008018 dolláros alsó támaszszintjének tesztelésére.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!