A Bitcoin árának 2024-es előrejelzései: Tartsa vagy dobja be?

-

Layergg, egy neves kriptokutató egy nemrégiben megjelent tweetjében a Bitcoin 2024-es világába merészkedett – amiről sokan izgatottan várták, hogy többet tudjanak meg.

Mind a hagyományos pénzügyi óriások, mind a kriptogazdasági területek befolyásos képviselői, köztük a VanEck, a Matrixport, a Fidelity, az Arthur Hayes, az Ark Invest és a Bitwise különböző nézőpontokat képviselnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Néhányan azt jósolják, hogy a Bitcoin 70.000 és 150.000 dollár közötti csúcsokat ér el, míg mások egy esetleges 36.000 vagy 32.000 dollárra való visszaeséstől tartanak.

Mit kellene mindebből a befektetőnek gondolnia? Olvasd tovább! 🙂

Ünnepek jöhetnek!

Layergg tweetje optimista képet fest, kiemelve azokat az okokat, amelyek miatt érdemes pozitívnak maradni a Bitcoinnal kapcsolatban.

A bizalmat kifejező kulcsfigurák, a nagy szereplők, például a Coinbase jogi győzelmei és a tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) figyelemre méltó beáramlása hozzájárulnak a pozitív hangulathoz.

A változó kamatlábakról szóló viták és a további pénznyomtatást fontolgató amerikai kormányzat további szinteket ad a Bitcoin narratívájához.

Még a korábbi szkeptikusok is váratlan optimizmusnak adnak hangot.

A másik oldalon a várakozás az áprilisi Bitcoin-feleződést, az év első felében esedékes kamatcsökkentéssel kapcsolatos spekulációkat és az amerikai elnökjelöltek aktív támogatását övezi.

Az ilyen eltérő nézetek biztosan izgalomban tartják a piaci szereplőket!


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Piaci meglátások

A Layergg felvázolt forgatókönyvén belül a Grayscale körülbelül 550 millió dolláros napi kiáramlással küzd.

A Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) nemrégiben még fennálló kereskedési árengedményének tulajdonítva, az elemzők szerint a GBTC eladási nyomásának esetleges enyhülése kikövezheti az utat a Bitcoin árfolyamának erőteljes fellendülése előtt.

A 36.000 dollárra való visszaesés előrejelzései közepette a Layergg azt tanácsolja a lakossági befektetőknek, hogy fogadják el a „Hold through Dollar-Cost Averaging (DCA)” stratégiát.

Hangsúlyozva a piaci ingadozások okozta kihívásokat, Layergg kiemeli a hosszú távú HODLerek sikerét a napi kereskedők 2017 óta tartó változékonyabb törekvéseivel szemben.

Jelenleg a Bitcoin 40.790 dolláron kereskedik, körülbelül 2,33%-os napi veszteséget és több mint 4%-os heti csökkenést tapasztalva.

Olvastad már? Egy elemzőcég szerint igazából még el sem kezdődött a spekuláció az ETH körül

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!