Előzetes értesítés nélkül tiltotta le a kriptotartalmak készítőit a Mailchimp

-

Az e-mail marketing szolgáltató a szolgáltatási feltételek állítólagos megsértése miatt ideiglenesen felfüggesztette a kriptóval kapcsolatos fiókokat.
A Mailchimp e-mail marketing platform a jelek szerint felfüggesztette szolgáltatásait a kriptotartalmak készítőinek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptohíreket, kriptotartalmakat vagy kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó platformok problémákat kezdtek tapasztalni a fiókokba való bejelentkezéssel, majd a héten a szolgáltatás megszakításáról szóló értesítések kezdtek felbukkanni.
Az érintettek között olyan kriptókhoz kapcsolódó fiókok voltak, mint az Edge wallet, egy önmegőrző kriptotartási szolgáltatásokat nyújtó szolgáltató és a Messari, egy kriptokutató cég.
Ma kora reggel Sam Richards, az Ethereum Alapítványnál azt tweetelte, hogy az Ethereum Alapítvány Ecosystem Support Programja szintén felfüggesztés előtt áll.


Cory Klippsten a Swan Private-tól, egy vállalatok és nagy vagyonú magánszemélyek számára Bitcoin-befektetési tanácsadó cégtől szintén tweetelt az incidensről.
Klippensten felszólította az iparág többi marketingügynökségét, hogy „lépjenek fel” ennek és más incidenseknek a fényében.


A Mailchimp, a korábban a Cointelegraph hírleveléhez is használt szolgáltatás ugyanis múlt hétfőn a Cointelegraph-nak is értesítést küldött a szolgáltatás megszakításáról.

Bár a Mailchimp a Cointelegraph megkeresésére válaszolt, közvetlen választ nem adtak kérdéseikre. Később kiderült, hogy a fiókokat a szolgáltatás szabályzatának megsértése miatt tiltották vagy „függesztették fel ideiglenesen”.
A Mailchimp honlapja szerint a záradék az „Elfogadható használat” irányelvek alá tartozik, amely körvonalazza a tiltott tartalmakat.
Ebben a szakaszban az áll, hogy „a kriptovaluták, virtuális valuták és az Initial Coin Offeringhez kapcsolódó digitális eszközök” tiltottak az „átlagosnál magasabb visszaélési panaszok” miatt. Az oldal irányelvei állítása szerint tavaly májusban frissültek.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

Az e-mailes marketingszolgáltatót tavaly vásárolta fel az Intuit pénzügyi szolgáltató óriás.
A héten ismét felbukkantak a szolgáltatás megszakítására vagy felfüggesztésére vonatkozó esetek, bár nem ez az első eset, hogy a Mailchimp a kriptókkal foglalkozó tartalomkészítők után ment. Ez a fajta viselkedés egészen 2018-ig visszavezethető.
Az első eset ugyanis 2018-ban volt, amikor a Facebook is betiltott minden kriptovalutával kapcsolatos hirdetést az oldalán a szabályozási irányelvek megsértése miatt.
Akkor azonban a vállalat nyilvános közleményt adott ki, miszerint „a kriptovalutával kapcsolatos információk nem feltétlenül tiltottak”, és addig terjeszthetők, amíg a feladó nem vesz részt „kriptovaluták előállításában, értékesítésében, cseréjében, tárolásában vagy marketingjében”.
A Mailchimp részéről még nem érkezett hivatalos nyilatkozat a legújabb fejleményekkel kapcsolatban.
Amit azonban szerdán közzétettek, az a Mailchimp korábbi vezérigazgatójának és társalapítójának, Ben Chestnutnak az üzenete.
Bejelentette, hogy 21 év után hivatalosan is lemond a pozíciójáról. Helyette a Mailchimpet Rania Succar vezeti majd, aki korábban a QuickBooks Money csapatát vezette, és amely szintén az Intuit része.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Olvastad már? Az Ethereum merge-je közelebb lehet, mint gondolnánk

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Venezuelában betiltják a kriptobányászatot

A venezuelai kormány csatlakozott azon országok sorához, amelyek nem nézik jó szemmel a kriptobányászatot annak hatalmas energiaigénye miatt. Egy helyi híroldal szerint Venezuela Villamosenergia Minisztériuma...

Chainlink (LINK) technikai elemzés 05.20.

Prémium Chainlink (LINK) A token rendkívüli erőt mutat, mivel úgy tűnik, hogy a bikák kapituláltak a múlt héten bekövetkezett bikás visszapattanást követő rallyt követően. A volumen konzisztens volt,...

Hogyan alakul az Ethereum jövője?

Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin számos fejlesztést javasolt a hálózat javítása érdekében, és a javasolt változtatások célja olyan problémák kezelése, mint a blokkjutalom kérdése, a...

A 5thScape előértékesítése hamarosan megérinti a 6 millió dollárt

A szakértők szerint ez a kriptó hozhatja el számodra a következő 100-szoros megtérülést. A 5thScape a virtuális szórakoztatás világának egyik legjobb újdonsága. Ez a szokatlan kezdeményezés...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!