Előzetes értesítés nélkül tiltotta le a kriptotartalmak készítőit a Mailchimp

-

Az e-mail marketing szolgáltató a szolgáltatási feltételek állítólagos megsértése miatt ideiglenesen felfüggesztette a kriptóval kapcsolatos fiókokat.
A Mailchimp e-mail marketing platform a jelek szerint felfüggesztette szolgáltatásait a kriptotartalmak készítőinek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptohíreket, kriptotartalmakat vagy kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó platformok problémákat kezdtek tapasztalni a fiókokba való bejelentkezéssel, majd a héten a szolgáltatás megszakításáról szóló értesítések kezdtek felbukkanni.
Az érintettek között olyan kriptókhoz kapcsolódó fiókok voltak, mint az Edge wallet, egy önmegőrző kriptotartási szolgáltatásokat nyújtó szolgáltató és a Messari, egy kriptokutató cég.
Ma kora reggel Sam Richards, az Ethereum Alapítványnál azt tweetelte, hogy az Ethereum Alapítvány Ecosystem Support Programja szintén felfüggesztés előtt áll.


Cory Klippsten a Swan Private-tól, egy vállalatok és nagy vagyonú magánszemélyek számára Bitcoin-befektetési tanácsadó cégtől szintén tweetelt az incidensről.
Klippensten felszólította az iparág többi marketingügynökségét, hogy „lépjenek fel” ennek és más incidenseknek a fényében.


A Mailchimp, a korábban a Cointelegraph hírleveléhez is használt szolgáltatás ugyanis múlt hétfőn a Cointelegraph-nak is értesítést küldött a szolgáltatás megszakításáról.

Bár a Mailchimp a Cointelegraph megkeresésére válaszolt, közvetlen választ nem adtak kérdéseikre. Később kiderült, hogy a fiókokat a szolgáltatás szabályzatának megsértése miatt tiltották vagy „függesztették fel ideiglenesen”.
A Mailchimp honlapja szerint a záradék az „Elfogadható használat” irányelvek alá tartozik, amely körvonalazza a tiltott tartalmakat.
Ebben a szakaszban az áll, hogy „a kriptovaluták, virtuális valuták és az Initial Coin Offeringhez kapcsolódó digitális eszközök” tiltottak az „átlagosnál magasabb visszaélési panaszok” miatt. Az oldal irányelvei állítása szerint tavaly májusban frissültek.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

Az e-mailes marketingszolgáltatót tavaly vásárolta fel az Intuit pénzügyi szolgáltató óriás.
A héten ismét felbukkantak a szolgáltatás megszakítására vagy felfüggesztésére vonatkozó esetek, bár nem ez az első eset, hogy a Mailchimp a kriptókkal foglalkozó tartalomkészítők után ment. Ez a fajta viselkedés egészen 2018-ig visszavezethető.
Az első eset ugyanis 2018-ban volt, amikor a Facebook is betiltott minden kriptovalutával kapcsolatos hirdetést az oldalán a szabályozási irányelvek megsértése miatt.
Akkor azonban a vállalat nyilvános közleményt adott ki, miszerint „a kriptovalutával kapcsolatos információk nem feltétlenül tiltottak”, és addig terjeszthetők, amíg a feladó nem vesz részt „kriptovaluták előállításában, értékesítésében, cseréjében, tárolásában vagy marketingjében”.
A Mailchimp részéről még nem érkezett hivatalos nyilatkozat a legújabb fejleményekkel kapcsolatban.
Amit azonban szerdán közzétettek, az a Mailchimp korábbi vezérigazgatójának és társalapítójának, Ben Chestnutnak az üzenete.
Bejelentette, hogy 21 év után hivatalosan is lemond a pozíciójáról. Helyette a Mailchimpet Rania Succar vezeti majd, aki korábban a QuickBooks Money csapatát vezette, és amely szintén az Intuit része.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Olvastad már? Az Ethereum merge-je közelebb lehet, mint gondolnánk

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!