Elon Musk nagy változásokat tervez a Twitteren

-

Elon Musk már több dolgot is megváltoztatott a közösségi oldal működésében, nemrégiben mégis úgy fogalmazott, hogy a következő hónapokban ennél is több újdonságot láthatunk majd.

Elmondása szerint a közeljövőben sok hülye ötletet kipróbálnak majd, megtartják azt, amelyik működik, és nem erőltetik azt, amelyik nem.

A legnagyobb visszhangot a 8 dolláros prémium előfizetés bevezetése keltette.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy havidíjért cserébe jussanak azonosított státuszhoz, amely különböző előnyöket biztosít a tweetek terén, ráadásul kevesebb hirdetést kapnak az ilyen felhasználók.

A másik jelentős változás az, hogy csak azok a paródia-fiókok maradhatnak meg, amelyek egyértelműen jelzik, hogy csak vicc az egész online személyiség.

Van más újdonság is, például név-változtatás során elveszik az azonosított státusz, bevezették a Communty Note funkciót, amely egyfajta tényvizsgálatot jelent, és vannak, akiknél online vásárlást lehetővé tévő menüpontok is megjelentek.

KapcsolodóElon Musk megkezdte a Twitter kitakarítását

Pár napja Musk egy nyílt beszélgetésen vett részt, ahol a hirdetésekkel kapcsolatban elmondta, jelenleg nagyon kis hatékonysággal működik a rendszer, és azon gondolkodnak, hogy az algoritmus által ajánlott tweetek közé teszik be inkább a hirdetéseket.

Musk azt is felvetette, hogy eltűnhetne az úgynevezett „hivatalos fiók” megjelölés, amely ezután kizárólag a különböző kormányzati szervezetekre, kereskedelmi vállalatokra lesz érvényes.

„Elértük arra a pontra, hogy a Twitteren belül már nincsen érinthetetlen szent tehén. Rengeteg dolog ki lesz próbálva, ebből néhány működni fog, a többi pedig nem. A cél, hogy hosszú távon meglegyen a változtatásoknak az az összessége, amelyek biztosítják a vállalkozás életképességét és növekedését.”

Musk emellett több olyan fejlesztést is felvetett, amelyek a felhasználói élmény javítását céloznák, például a keresési funkciók javítását, a hosszabb szövegek engedélyezését, rövid videók megosztását, vagy éppen a fizetős privát üzenetek funkcióját.

A távlati tervek arról szólnak, hogy a Twitter ne egyszerű közösségi oldal legyen, hanem egy amolyan minden-az-egyben applikáció.

A vállalat már elindította az engedélyezési kérelmet a FinCEN, az egyik amerikai pénzügyi szabályozó megkeresésével, mivel ők engedélyezhetik, hogy a platform fizetési szolgáltatást is nyújthasson.

Musk már korábban elmondta, hogy szeretnék, ha a felhasználói fiókokhoz bankszámlát is lehetne hozzákapcsolni, vagy éppen betéti kártyát hozzárendelni, és így sokféle tranzakciót le lehetne bonyolítani a Twitteren belül.

A Twitter megvásárlásának végső fázisaként Musk jelentős változásokat eszközölt a cégvezetésben is, elbocsátotta a felső vezetőket, az igazgatótanácsot, a cég alkalmazottainak pedig nagyjából az 50%-át.


Olvastad már? Kedvező CPI adatok „élesztették” újra a kriptopiacot

Forrás: cointelegraph.com

Kieelt kép: Cryptocurrency News

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Elon Musk már több dolgot is megváltoztatott a közösségi oldal működésében, nemrégiben mégis úgy fogalmazott, hogy a következő hónapokban ennél is több újdonságot láthatunk majd. Elmondása szerint a közeljövőben sok hülye ötletet kipróbálnak majd, megtartják azt, amelyik működik, és nem erőltetik azt, amelyik nem. https://twitter.com/elonmusk/status/1590384919829962752 A...Elon Musk nagy változásokat tervez a Twitteren