Elon Musk legutóbbi tweetje 84%-os lökött a DAO tokenen

-

Elon Musk befolyása a digitális valuta ökoszisztémában ismét érezhető, miután a Cult DAO token közösség tagjai csatlakoztak a milliárdos befektető legújabb tweetjéhez.

A „DOGE atyjaként” ismert Musk néhány órával ezelőtt tweetelt „Cult / Culture”.

A tweet lendületére a CULT, a CULT DAO natív tokenje hirtelen 84%-os növekedést produkált az elmúlt 24 órában a CoinMarketCap adatai alapján, ami az árfolyamát 0,000008625 dollárra emelte.

Bár a DAO-t nem feltétlenül mémérmének bélyegzik, a volatilitásából ítélve úgy viselkedik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Tanulva társaitól, köztük a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) cointól, a Cult DAO közössége a tweetre támaszkodva bikás előnyt teremtett a token árfolyamának.

Ellentétben Elon Musk kapcsolódó tweetjeivel, amelyek mind a DOGE, mind a SHIB fellendítésében segítenek, a Twitter vezérigazgatója és a Cult DAO csapata között nincs látható kapcsolat.

Ez arra utal, hogy a folyamatban lévő rally idővel elhalványulhat, vagy inkább fenntarthatatlan lökést hozhat létre, ami végső soron hatással lehet az eszköz teljesítményére.

A CULT a hirtelen megugró árfolyamot követően a 30 napos csúcson kereskedik.

Mémcoin forradalom

Egyre gyakoribbá válik, hogy a mémérmék kerülnek a középpontba az altcoinok vezető lendületét tekintve ebben az időszakban.

A sokak által „mémcoin szezonnak” tekintett időszakban a PEPE tűnik egyértelmű vezetőnek.

Amellett, hogy hatalmas árnövekedése miatt a piaci tőkeérték alapján a kriptók top 100-as listájára került, nemrég a gyors felkarolását követően a Dogecoin kereskedési volumenét is megelőzte.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Mivel a befektetők mostanában özönlenek, hogy befektessenek ezekbe a mémérmékbe, az óvatosság mellett érvelők is egyre jobban kiállnak, mivel egyes mémcoinok, mint például a BONK, rövid történelmük során közismerten fenntarthatatlan hype-ot produkáltak.

zeta

Olvastad már? A japánok 70%-a tart a mesterséges intelligenciától

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!