Elon Musk legutóbbi tweetje 84%-os lökött a DAO tokenen

-

Elon Musk befolyása a digitális valuta ökoszisztémában ismét érezhető, miután a Cult DAO token közösség tagjai csatlakoztak a milliárdos befektető legújabb tweetjéhez.

A „DOGE atyjaként” ismert Musk néhány órával ezelőtt tweetelt „Cult / Culture”.

A tweet lendületére a CULT, a CULT DAO natív tokenje hirtelen 84%-os növekedést produkált az elmúlt 24 órában a CoinMarketCap adatai alapján, ami az árfolyamát 0,000008625 dollárra emelte.

Bár a DAO-t nem feltétlenül mémérmének bélyegzik, a volatilitásából ítélve úgy viselkedik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Tanulva társaitól, köztük a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) cointól, a Cult DAO közössége a tweetre támaszkodva bikás előnyt teremtett a token árfolyamának.

Ellentétben Elon Musk kapcsolódó tweetjeivel, amelyek mind a DOGE, mind a SHIB fellendítésében segítenek, a Twitter vezérigazgatója és a Cult DAO csapata között nincs látható kapcsolat.

Ez arra utal, hogy a folyamatban lévő rally idővel elhalványulhat, vagy inkább fenntarthatatlan lökést hozhat létre, ami végső soron hatással lehet az eszköz teljesítményére.

A CULT a hirtelen megugró árfolyamot követően a 30 napos csúcson kereskedik.

Mémcoin forradalom

Egyre gyakoribbá válik, hogy a mémérmék kerülnek a középpontba az altcoinok vezető lendületét tekintve ebben az időszakban.

A sokak által „mémcoin szezonnak” tekintett időszakban a PEPE tűnik egyértelmű vezetőnek.

Amellett, hogy hatalmas árnövekedése miatt a piaci tőkeérték alapján a kriptók top 100-as listájára került, nemrég a gyors felkarolását követően a Dogecoin kereskedési volumenét is megelőzte.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Mivel a befektetők mostanában özönlenek, hogy befektessenek ezekbe a mémérmékbe, az óvatosság mellett érvelők is egyre jobban kiállnak, mivel egyes mémcoinok, mint például a BONK, rövid történelmük során közismerten fenntarthatatlan hype-ot produkáltak.

zeta

Olvastad már? A japánok 70%-a tart a mesterséges intelligenciától

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!