Uniswap technikai elemzés 05.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap

Az Uniswap árelemzésében jelenleg pozitív mutatók vannak. A bikák sikeresen irányították át az árfunkciót, gyorsan 5,30 dollárról 5,33 dollárra mozdították el az árat, és a mai árfolyam most feljebb húzza a tartományt.

Tekintettel az elmúlt két nap meredek korrekciójára, amelyet az eladási nyomás idézett elő, a tegnapi árfolyamművelet is lefelé irányuló volt.

Az UNI/USD esetében a jelenlegi pozitív piaci hozzáállás miatt valószínűleg árfolyamemelkedés várható.

A napos Uniswap árelemzés szerint a bikák ma visszaszerezték az árfolyamot egészen az 5,33 dolláros szintig, ami jó fejlődés az előző napi és az azt megelőző napi súlyos veszteségek elszenvedése után.

Az áremelkedés ellenére a coin 1,16 százalékos veszteséget jelent az elmúlt 24 órában, bár az előző hét napban 0,21 százalékos kismértékű emelkedést mutatott.

A kriptopénz most 0,26 százalékos dominanciával rendelkezik, annak ellenére, hogy a kereskedési volumen 27 százalékkal csökkent.

Az UNI/USD pár jelentős volatilitást mutat, a 6,47 dolláros felső sáv ellenállást jelez a kriptovaluta számára, míg a 4,98 dolláros alsó sáv támaszt jelent az UNI/USD számára.

A Bollinger-sávok nagyobb területen húzódnak. Míg az 5,73 dolláros szinten az SMA 20-as szint felett a Bollinger-sávok átlaga alakul ki.

A relatív erősség index (RSI), amely jelenleg 38-as értéken mozog, a semleges zóna alsó felében van jelen, és lapos görbével rendelkezik.

A jel jelentős időtávot jelez a bikás irányba történő befutáshoz, de a görbéje a nap folyamán felfelé fordulhat.

Az Uniswap árelemzése szerint a bikák jól haladnak felfelé. Az UNI árfolyama az 5,37 dolláros helyi küszöbszint fölé emelkedhet, ha a vevők elegendő támogatást nyújtanak.

Jelenleg azonban némi eladói nyomás van, és ahhoz, hogy az UNI bikák áttörhessenek, több támogatásra van szükségük.

Uniswap

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

2024 nyarának szabadügynökei: A klubok vereségre készülnek

A futballvilág minden nyáron izgatottan várja az átigazolási időszak megnyílását, amikor az ingyenes játékosok kompenzáció fizetése nélkül csatlakozhatnak új klubokhoz. A 2024-es nyara különösen forró...

A Bitcoin (BTC) ára júniusban elérheti a 95.000 dollárt

A változó piaci trendek eltérően alakították a kriptopiacok, konkrétan a sztárkriptó, a Bitcoin árcéljait. Miközben a piaci szereplők arra vártak, hogy a szintek 55.000 dollárra csökkenjenek,...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 05.23.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) árfolyama 3700 dollár fölé emelkedett, miután elég hosszú ideig kibírta a 3000 dollár körüli konszolidációt. A fellendülés fő oka várhatóan a jóváhagyás...

Sam Bankman-Fried új börtönbe költözik

A szövetségi ügyészek azt javasolták, hogy Sam Bankman- Fried-et a családjához közelebbi kaliforniai Palo Alto-ba, egy kaliforniai börtönbe helyezzék át. Sam Bankman- Fried-et, az összeomlott FTX...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!