Elon Musk bejelentette, hogy lemond a Twitter vezérigazgatói posztjáról

-

Elon Musk, a Twitter vezérigazgatója és a mém kriptopénz, a Dogecoin prominens támogatója csütörtökön bejelentette, hogy új vezérigazgatót talált a nehéz helyzetben lévő közösségi médiaplatformnak.

Musk elárulta, hogy az új vezérigazgató, akinek kilétét még nem hozták nyilvánosságra, körülbelül hat hét múlva veszi át a feladatát.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az átmenet részeként az ellentmondásos vállalkozó maga is betölti majd a Twitter ügyvezető elnöki és technológiai vezetői pozícióit.

Ez a lépés nem meglepő, hiszen Musk korábban kinyilvánította azon szándékát, hogy csökkenteni kívánja részvételét a közösségi médiavállalatban, és megfelelő utódot keres a cég élére.

Musk 2022 októberében vette át a közösségi médiaóriás vezérigazgatói posztját, miután a Twittert bődületes összegért, 44 milliárd dollárért felvásárolta.

A bejelentést követően a Dogecoin árfolyama átmeneti visszaesést tapasztalt, kezdetben 1,57%-ot esett.

A mémérme azóta azonban sikerült visszaszereznie a veszteségek egy részét, bár a nap folyamán továbbra is 3,79%-os mínuszban van.

Jelenleg 0,070296 dolláron kereskednek vele a Binance tőzsdén.

A Tesla részvényárfolyama viszont pozitívan reagált a hírre, 2,22%-os emelkedést könyvelhetett el, és 172,29 dolláron kereskedik.


Olvastad már? 35 ezer dollár még mindig a fő cél a bitcoin számára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!