Elon Musk bejelentette, hogy lemond a Twitter vezérigazgatói posztjáról

-

Elon Musk, a Twitter vezérigazgatója és a mém kriptopénz, a Dogecoin prominens támogatója csütörtökön bejelentette, hogy új vezérigazgatót talált a nehéz helyzetben lévő közösségi médiaplatformnak.

Musk elárulta, hogy az új vezérigazgató, akinek kilétét még nem hozták nyilvánosságra, körülbelül hat hét múlva veszi át a feladatát.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az átmenet részeként az ellentmondásos vállalkozó maga is betölti majd a Twitter ügyvezető elnöki és technológiai vezetői pozícióit.

Ez a lépés nem meglepő, hiszen Musk korábban kinyilvánította azon szándékát, hogy csökkenteni kívánja részvételét a közösségi médiavállalatban, és megfelelő utódot keres a cég élére.

Musk 2022 októberében vette át a közösségi médiaóriás vezérigazgatói posztját, miután a Twittert bődületes összegért, 44 milliárd dollárért felvásárolta.

A bejelentést követően a Dogecoin árfolyama átmeneti visszaesést tapasztalt, kezdetben 1,57%-ot esett.

A mémérme azóta azonban sikerült visszaszereznie a veszteségek egy részét, bár a nap folyamán továbbra is 3,79%-os mínuszban van.

Jelenleg 0,070296 dolláron kereskednek vele a Binance tőzsdén.

A Tesla részvényárfolyama viszont pozitívan reagált a hírre, 2,22%-os emelkedést könyvelhetett el, és 172,29 dolláron kereskedik.


Olvastad már? 35 ezer dollár még mindig a fő cél a bitcoin számára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!