35 ezer dollár még mindig a fő cél a bitcoin számára

-

A közelmúltbeli áringadozások ellenére a Bitcoin kilátásai továbbra is bikásak, az előrejelzések szerint a nyáron a 35.000 dolláros szintre emelkedhet.

A 19. heti State of the System jelentés betekintést nyújt a jelenlegi piaci körülményekbe.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Bikás kvadráns: A jelentés kiemeli, hogy a Bitcoin továbbra is a bikás kvadránsban helyezkedik el, ami ígéretes jeleket mutat a jövőre nézve.

Rövid távú korrekciók: Bár a piac rövid távú korrekciókat tapasztalhat, a 27.000 dolláros szint körül továbbra is fennáll a stabilitás, ami szilárd alapot biztosít a potenciális árnövekedéshez.

A cikk írásakor a Bitcoin 27.500 dollár körül kereskedik, miközben a hálózati aktivitás a korábbi történelmi csúcsok körül mozog.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

A hálózati aktivitás és a terhelés jelentős növekedése az ordináriumok bevezetésének tulajdonítható.

Ennek eredményeképpen a Bitcoin árfolyama az 50 napos EMA alá esett, ami 11%-os csökkenést mutat a 31.000 dolláros lokális csúcs óta.

Több ok is szól amellett, hogy a Bitcoin az elkövetkező hónapokban fellendülhet és elérheti a 35.000 dolláros szintet:

Hálózati aktivitás növekedése: A megnövekedett hálózati aktivitás azt sugallja, hogy a Bitcoin iránt egyre nagyobb az érdeklődés, ami nagyobb keresletet és ebből következően árnövekedést eredményezhet.

A piac rugalmassága: Az, hogy a Bitcoin a rövid távú árkorrekciók ellenére is képes stabilan a 27.000 dolláros szint körül maradni, a piac rugalmasságát és az eszközbe vetett bizalmat mutatja.

Szélesebb körű piaci fellendülés: Ahogy a kriptopénzek általános piaca tovább lábadozik a közelmúltbeli visszaesésekből, a Bitcoin valószínűleg profitálhat a befektetők megújult lelkesedéséből és pozitív hangulatából.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A befektetők számára azonban elengedhetetlen, hogy saját kutatásokat végezzenek, és más technikai és fundamentális elemzési eszközöket is figyelembe vegyenek, mielőtt befektetési döntéseket hoznának.

A kriptopénzek piaca a volatilitásáról ismert, és bár a jelenlegi kilátások emelkedőnek tűnnek, a piaci feltételek gyorsan változhatnak.


Olvastad már? A legendás kereskedő figyelmeztet a potenciális Bitcoin összeomlásra

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!