Az XRP ára felfelé indulhat, ha ez beválik

-

Az XRP áremelkedésének receptjét Ali Martinez neves kriptoelemző vetette fel ma. Ő a TD Sequential potenciális vételi jelének tulajdonította.

Martinez azt javasolta, hogy ha a vételi jel érvényesül, akkor az XRP potenciálisan elérheti a 0,45 dollárt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A TD Sequential egy Tom Demark által kifejlesztett ellentétes irányú trendi eszköz, amely arról ismert, hogy pontosan felismeri egy trend kimerülésének pontját, és megjósolja, mikor fordulnak meg az árak.

Más technikai elemzési indikátorokkal ellentétben, amelyek csak a trendben lévő piacokon hatékonyak, a TD Sequential-t úgy tervezték, hogy mind a trendben lévő, mind a ingadozó piacokon hatékony legyen.

Bár a Martinez jelentését követő órákban nem érvényesült a vételi jelzés, az XRP árfolyama egy szűk oldalazó tartományban maradt.

A Martinez által felvázolt potenciális terv elméletben még mindig érvényes, de az XRP számára fogy az idő.

Jelenleg az XRP egy lokális csökkenő trendben kereskedik, amely márciusban kezdődött, miután a token az év eleje óta több mint 60%-os növekedést produkált.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Bár az XRP árfolyama még nem érte el a 0,45 dolláros árfolyamot, a TD Sequential potenciális vételi jelzése reményt adott a befektetőknek, hogy a token ára hamarosan emelkedhet.

Az XRP árfolyamának jövője továbbra is bizonytalan, de Martinez jelentése adott valamit a kriptórajongóknak, amin érdemes szemmel tartaniuk.

Mivel a kriptopiac továbbra is ingadozik, érdekes lesz látni, hogy az XRP hogyan alakul az elkövetkező hetekben és hónapokban.


Olvastad már? 35 ezer dollár még mindig a fő cél a bitcoin számára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!