Az XRP ára felfelé indulhat, ha ez beválik

-

Az XRP áremelkedésének receptjét Ali Martinez neves kriptoelemző vetette fel ma. Ő a TD Sequential potenciális vételi jelének tulajdonította.

Martinez azt javasolta, hogy ha a vételi jel érvényesül, akkor az XRP potenciálisan elérheti a 0,45 dollárt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A TD Sequential egy Tom Demark által kifejlesztett ellentétes irányú trendi eszköz, amely arról ismert, hogy pontosan felismeri egy trend kimerülésének pontját, és megjósolja, mikor fordulnak meg az árak.

Más technikai elemzési indikátorokkal ellentétben, amelyek csak a trendben lévő piacokon hatékonyak, a TD Sequential-t úgy tervezték, hogy mind a trendben lévő, mind a ingadozó piacokon hatékony legyen.

Bár a Martinez jelentését követő órákban nem érvényesült a vételi jelzés, az XRP árfolyama egy szűk oldalazó tartományban maradt.

A Martinez által felvázolt potenciális terv elméletben még mindig érvényes, de az XRP számára fogy az idő.

Jelenleg az XRP egy lokális csökkenő trendben kereskedik, amely márciusban kezdődött, miután a token az év eleje óta több mint 60%-os növekedést produkált.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Bár az XRP árfolyama még nem érte el a 0,45 dolláros árfolyamot, a TD Sequential potenciális vételi jelzése reményt adott a befektetőknek, hogy a token ára hamarosan emelkedhet.

Az XRP árfolyamának jövője továbbra is bizonytalan, de Martinez jelentése adott valamit a kriptórajongóknak, amin érdemes szemmel tartaniuk.

Mivel a kriptopiac továbbra is ingadozik, érdekes lesz látni, hogy az XRP hogyan alakul az elkövetkező hetekben és hónapokban.


Olvastad már? 35 ezer dollár még mindig a fő cél a bitcoin számára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!